foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 5 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Kolmapäev Sept 21, 2005 09:47 
Akvarist
Akvarist
Kasutaja avatar

Märkasin paar nädalat tagasi Labidochromis Caeruleus`te käitumises nii mõndagi kummalist - naljakas vingerdamine ja lõputu tagaajamine. Ei osanud nagu midagi tol hetkel arvata. Täna aga avastasin, et ühel emasel oleks nagu miskit suus ning et tal on tekkinud "lott" lõua alla. Sööma ta ka ei tulnud. Uurisin natuke neti avarustes ning jõudsin järeldusele, et ta vist hoiab/kannab marja/maime :D :D :D
Kavatsen ta homme teistest eraldada ning tõsta ta u 10 L mull-akvaariumisse. Muretsen sinna siis ka filtri ja termostaadi ning jään huviga maimude väljalaskmist ootama 8)

Kas kellelgi teisel on sarnaseid kogemusi või ettepanekuid, mida peaksin arvesse võtma :?:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Sept 21, 2005 09:49 
Akvarist

kui poegi tuleb ja kui sa neid jagad võtaks ma u 4-6

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Sept 21, 2005 09:53 
Akvarist
Akvarist
Kasutaja avatar

alustaks ikka äkki algusest?? :lol: saame maimud õnnelikult kätte ja siis hakkame jagama.... :D :D
(aga võtan su soovi arvesse)
Päikest!!

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Okt 09, 2005 09:36 
Akvarist
Akvarist
Kasutaja avatar

nägin siis täna hommikul esimest korda üksikut maimu (u 3 mm pikk) akvas ringi uitamas :lol: , ülejäänud maimud on ikka veel emasel suus. kasutasin juhust emase kala toitmiseks ning ühtlasi panin ka maimude toitu akvasse. sellest toitmisest tekkisid aga ülejäägid, mis jäid akva põhja lebama ning arvatavasti lähevad seal varsti roiskuma. siit siis ka küsimus, et kas maimudele on ohutu, kui ma akvasse paneks ajutiselt ühe applesnaili toisuülejääke kõrvaldama :?: teglikult on ikka plaanis sinna maimuakvasse pisike ancistrus muretseda, aga sellega läheb veel kindlasti paar päeva aega...
kas on veel midagi, mida peaksin teadma/tegema :roll: - maimukasvatusega mul varasemad kokkupuuted puuduvad.
Päikest!

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Okt 10, 2005 04:52 
Akvarist
Akvarist
Kasutaja avatar

maimud nüüd siis kõik (15-20 tk) julgelt akvas ringi uitamas ja söömas 8)
emane kaitseb neid ka hoolega igasuguste "piilujate" eest, aga kui kaua tohin emast maimudega samas akvas hoida? olen saanud aru, et varsti "ematunded" vähenevad ning ta võib oma maimudele ohtlikuks osutuda. samas ei tahaks emast ka liiga vara üldakvasse panna - annaks talle võimalikult palju kosumisaega - on teine hirmus kõhnaks jäänud..
Kas olen asjadest õigesti aru saanud ja kui pikk võib olla see maimude jaoks ohutu aeg? ... päev, paar, või nädalake?

Üles
 [ 5 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver