Nonii...
Enamasti iga postituse joone all on rahval kirjutatud kalade ja akvaariumide kohta, mis neil on jms. Osadel on väga üksikasjalik kirjeldus ja huvitav on lugeda...
Mul on kalad olnud pikka aega, siin foorumis olen olnud kevadest ainult... Siiani ei julgenud midagi küsida ega kirjutada, sest näha on, et esimese hooga saab nagunii kellegi käest nuhelda ja nii ongi - juhtus sama ka minuga...
Minu postituste all on kirjas akvaariumid, mis mul olemas on. Ei ole ainult nano. Vabandan siiralt, kui kusagil segaseks jäin.
Juhtum, mille kohta küsisin, käis aga tõesti nano kohta - meil pole enne guppysid olnud ja rumalast peast otsustasin teiste arvamust küsida.
Need liigid, mida mainisin, on siiski olnud suuremates akvades, sest nanodesse enamik neist ilmselgelt ei sobi. Ja ehkki, mullegi meeldivad värvikirevad sikliidid, olen pidama jäänud nn Community tank-tüüpi koosluste juurde - mõnus rahumeelne vaatepilt. Kalad on armsad!
Ja ikkagi - tänan neid, kes arvamust avaldasid
Ja teemasse ka: betta on isane
Seda veel märgin - kahte bettat pole kunagi kokku pannud, kumbki oli omaette (äkki jätsin sellise mulje oma sõnakasutusega).