Mulle tundub küll, et suurt akvat on lihtsam pidada, eriti kui ancud ka on siis ei teki klaasile ja kividele jms puhastamist vajavat rohevetikat ka
Kui akva panna sellisesse kohta kus pistikupesade kasutamise võimalus olemas pole tehnikaga mingit probleemi, enamus masinaid lihtsalt poest ostes, põhimõtteliselt karbist välja ja akvaariumisse ning ots seina. Filtrit tuleb muidugi osata lahti võtta ja kokku panna (muidu ei saa seda ju puhastada) aga see pole keeruline (poest ostes olemas ka õpetus), vähemalt mitte sellel filtril mis mul on. Mul mingi tavaline AquaEl'i masin mis käib akva sees - alt võtab vett sisse, see käib läbi svammi ning masin võtab veepinnalt ka õhku, siis surub vee koos õhuga välja, nii et vesi liigub kogu aeg
Osaliselt võib vett muidugi aegajalt vahetada, kuna muidu muutub vesi kollaseks aga seda aurub pidevalt ka küllaltki palju akvast ära, nii et u nädalas korra võiks uut vett juurde kallata.
Minu ancistus suri kahjuks paar päeva tagasi vanadusse
aga mul on lootus varsti uued saada
, muide ancu kadumise mõju on kohe näha vetikas julgelt kasvamas, teod väiksed ja tema tööd ära ei tee