Küsin oma teema all siin, et kui palju discuseid koos siis 150l akvas olla võiks, või et kui palju tahab üks discus tegelikult normaalseks eluks vett. Loen siin-seal nii palju erinevaid soovitusi. Mõnes kohas kirjutatakse, et akva suurus polegi nii tähtis, vaid see, et vesi oleks puhas, teises kohas väidetakse, et discuse paarile alla 200l akva ei sobigi.. No see viimane variant tundub mulle igav, sest selles akvas polegi ju siis miskit eriti näha, kui ainult need kaks seal on, või? Isegi 150liitrises tundub, et võiks silmailu arvestades olla nt 4 tk, aga kui liiga palju, siis muidugi ei paneks. Ootaks siin soovitui, et kui palju ja kuidas
Praegu need 2 siin koos neoonide ja põhjakatega väga häpid, söövad peost ja on juba akvapuhastamisel väga tüütud, muudkui nokivad mind
On jäänud mul sinna akvasse ka veel 2 molli ja mõned mõõksaba maimud, mida üritan kätte sealt saada. Ants tunneb seal end oivaliselt, selle ma arvan, et jätan ja vetikaõgijat tahaks ka jätta, kuna temagi on selle 9 päeva jooksul sellise sooja temperatuuriga(28kraadi siis) jõudsalt kasvand. Lisaks on seal põhjas mõned krevetid veel..