foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Reede Jaan 24, 2014 03:07 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 20
Kas 1tk corydoras panda ja 4tk corydoras albiinot moodustavad ühise grupi? :-k

Akvas on näha et aeg ajalt istuvad panda ja albiino corydoras'ed nagu üks mees juurika all kõik koos. Kuid põhjas toiduotsingul ringi sonkides tegutseb corydoras panda omaette ja albiino corydoras'ed hoiavad ringi liikudes rohkem kokku või paaridesse. Panda ja albiino corydoras'ed on akvas koos olnud ~2-nädalat.

Näiteks aqadvisor.com kalkulaator hoiatab et corydoras panda'sid peaks olema miinimum 4tk. Samas kalkulaator ignoreerib seda et lisaks on veel olemas 4tk. corydoras albiinot. Kokku seega 5tk corydora'st. Kalkulaator lööb kõik corydoras'te liigid lahku, justkui oleksid täiesti erinevad kalaliigid.

Kas mõni akvarist on täheldanud seda et tema akvas on hakanud erinevad corydoras'te liigid omavahel "suhtlema" ja "kokku hoidma". Juhul kui mitte siis tuleks meil juurde osta veel 3tk corydoras panda't.

Üles
PostitusPostitatud: Reede Jaan 24, 2014 04:53 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Mul on mitmeid corrykaid ja tundub, et liigiti hoiavad omaette gruppidesse. Pandades on mul üks "individualist", kellele meeldib üksinda ringi patseerida. Teised neli on ikka kambakesi koos. Kui akva suurus lubab, siis mina isiklikult võtaks 3 tükki juurde.

Üles
PostitusPostitatud: Reede Jaan 24, 2014 07:57 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 2
Minul hoiavad ka eraldi gruppidesse. Soovitaks ka juurde võtta.

Üles
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 26, 2014 02:03 
Akvarist

Ma ka lolli peaga ostsin 2 pandat ja 2 paleatust. Hoiavad ikka omaga kokku, ainult söögiajal on kõik korraga koos. Mulle öeldi, et kõik coryd moodustavad grupi ja isegi see kalkulaator on alles hiljuti muudetud, et peab samat liiki olema vähemalt 4. Varem ütles, et vähemalt 4 pandat või ükskõik millist corydorast.

Üles
 [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver