foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 3 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Gupid nokivad ancistrusi
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 05, 2014 12:46 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 0
mure siis selline: gupid nokivad mu ca 8 aastaseid ancistrusi. akvaarium on 120 L ja elab seal 10 ancistrust (väga erinevas vanuses) ja ca 30 gupit (ka väga erinevas vanuses, osad paistavad alles läbi). kolmel suuremal ancistrusel on seljad lapiliseks nokitud. kas on liiga tihe asustus? kui nüüd osa gupisid ära anda kas ancistrused toibuvad sellistest vigastustest? ühest tabelist leidsin, et omavahel nad sobima peaksid. miks just suured on ära nokitud? võib see mingi tõbi olla? vett vahetan küll regulaarselt , analüüse pole teinud. äkki keegi oskab arvata? :(

Üles
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 05, 2014 01:02 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 2
Kas nende nahk on kahjustada saanud või lihtsalt värv on laiguline selja pealt? Kui sul heledam kirju põhjakruus siis ongi nad laigulised. Minul pool akvat must põhi ja pool kirju. Need red/black ancistrused, kes musta peal on on peaaegu üleni tumedad aga need kes, on kirju peal need muudavad ennast laiguliseks.

Äkki nokivad nad parasiite sealt seljalt? Pildid ütleksid rohkem kui tuhat sõna.

Üles
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 05, 2014 05:57 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Pildistada neid on üsna keeruline aga need on ikka nokitud augud juba, lohukesed sees juba, nad mul ju nii vanad tegijad, et tunnen nende täpikesi ja laigukesi, mõni maskeerub prillmaoks :) olen päris õnnetu, tahaks nüüd gupidest lahti saada aga kuhu neid niiväga ikka panna on kui nad nii rikkalikult sigivad, äkki oleks mõni kuldkala abiks :)

Üles
 [ 3 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver