foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 5 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Reede Nov 29, 2013 07:27 
Akvarist

Kust te ostate või tellite endale mageveekalu?Käin ka aegajalt akvaaruimi poes et uusi kalu endale hankida aga valik on väga kesine.Tallinnas Tartu mnt on valdavalt discused nüüd müügil.Stocmanni lähedal poes on valik lahedam.Valdavalt on müügil kalad mis jäävad üpris väikeseks või minu kalad mis praegu on ei sobi uutega.Soovin endale juurde osta Melanotaenia Boesmani neid on mul 3 ilmselt kõik emased.Üks koht kust neid tellida sai oli amazonica.ee aga mina küll ei pääse nende lehele.Veel on mul kahevärviline narmasnokk-1;harjasnina -1;antcistrus-1 vist 25 sm pikk;kilpsäga-2;punane vöötsabatetra-8tk;botia-2;.Botia on nii jube kiuslik mis saatis mu skalaarid kõi teise ilma.Jube kaklus käib botiate ja narmasnoka vahel.Akvaarium on mul 350l.

Üles
PostitusPostitatud: Laupäev Nov 30, 2013 02:35 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Ikka saab mööda akvapoode käidud. Suuri kalu poodides eriti ei müüdagi. Siin foorumis vahest pakutakse, aga kas just seda mida Sina otsid.

See 25-sentimeetrine antsistrus on ilmselt ikka Pleco, kes kasvab 50-sentimeetriseks. Temale on Su akva liiga väike. Isegi 500-liitrine jääb minu arust kitsaks talle.

Amazonikaga peab olema kannatust. Vahest ikka näitab elumärke, aga see vist rohkem vedamise asi.

Viimati muutis KRA, Laupäev Nov 30, 2013 05:18, muudetud 1 kord kokku.

Üles
PostitusPostitatud: Laupäev Nov 30, 2013 06:54 
Akvarist

Pildid: 2
Kalakeses nägin viimati isaseid M.Boesemane.

Üles
PostitusPostitatud: Neljapäev Dets 12, 2013 09:06 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 20
Arvan et üks kiiremaid ja tõhusamaid kalade tellimusi on võimalik teostada läbi Kalake'se.
Selle kalaostuga on nii et teed tõsist eeltööd ja siis alles tellid. Soovitavat kalaliiki ei pruugi alati kohapeal olla. Tellimuse puhul tuleks arvestada umbes kuu ajase ooteajaga.

Amazonica kodukas (http://www.amazonica.ee) peaks täiesti töötama. Vaatan et seal on nüüd poe lahtioleku ajadki. Kuigi ma ei oska ütelda kas reaalsuses need ajad ka kehtivad. Amazonica'st saab ka tellida kalu. Juhul kui su arvuti brauser seda amazonica kodukat ei kuva siis on sul ehk probleemid brauseri jms. tarkvaraga. Kasuta vahelduseks mõnda teist brauserit, näiteks Firefox'i.

Mustika Keskuses hiljuti uuesti avatud Zoo Planet'ist kahjuks kalu tellida enam ei saa (kunagi sai). Minu teada toovad nad kalu oma äranägemist mööda sisse Poolast. Ise sa uusi kalaliike poest ette tellida ei saa. Peaks millalgi huvipärast seda Zoo Planetit uuesti külastama. Neil seal peaks kalade valikut olema.

Üles
PostitusPostitatud: Laupäev Dets 28, 2013 08:15 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 2
aquatica.ee lehelt saab ka tellida. Seal kirjas ka, mis on hetkel saada ja mida saab tellida. Kuskil siin foorumis on samuti aquatica.ee kohta arvamusi. Üldjoontes on hinnangud küllalt positiivsed. Aquatica.ee lisab siia foorumisse ka ise regulaarselt postitusi, keda/mida parasjagu taas tellida saab ja kes hetkel koha peal saada on.

Trigonostigma heteromorpha
Krevetid

Üles
 [ 5 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver