mul oli sama lugu pohimotteliselt 5-st skalaarist moodustus 2paari...toetudes netis loetule jätsin alles 2 skalaari ehk paari, kes esimesena marja pani...
ja sama siin- need kaks skalaari muutusid yksteise vastu riiakaks ja pidevalt kisklesid nii et soomuseid lendas ja huuled narmendasid ja huuled olid lopuks poletikulised ja paksud - arvasin et ega yhest norgemast kauaks elulooma ei ole- sest pealekauba on see norgem veel ka haige- aga skalaarid on IKKA VÄGA TUGEVA IMMUUNSYSTEEMIGA....siiani molemad elus ja nyyd viimasel ajal kisklevad veidi vähem - vähemalt huuled ei ripu enam suu korval
Igatahes minu tähelepanek: kui akvas rohkem kalu, siis skalaaridel vaja ka teisi taga ajada ja jääb vähem aega yksteisega ylbata - peale seda kui olin soetanud 4 yliaktiivset sae-d kes skalaaridel nina alt toidu ära votavad ja kogu aeg ymber skalaaride sebivad.... ja siis veel 2 suurt marmorguraami(kes kah skalaaridest yldse välja ei tee:loe: ei pane tähelegi kui skalaar sabast veidi näksab) ongi skalaarid muutunud VÄHEM RIIAKAKS YKSTEISE SUHTES!
Mida teha: mina soovitan :
1. lisa akvasse taimi(akva suht lage -kui tegemist albumis oleva akvaga)
2. osta (voi rubriigist ära anda) sobivaid kalu juurde...