KRA kirjutas:
Lokuta - ma olen makra suhtes ikkagi tiba kahtleval seisukohal. Seal igasugu kunstvärki sees - pole naturaalne liha. Pigem siis ikka päris krevetti juba pakkuda.
Kurgilaadset värki pole minu corrykad ka siiani veel ilmselt söönud, kuigi teiste akvaelukate pärast too kogu aeg võtta. Ikka rohkem miskit spets tabletti vaja neile pakkuda, nagu rromm soovitas. Või nad siis otsivad muud pudi, mis akva põhja langeb. Kas või helbed või mingi graanul, sääsevastsed.
Vähe vist teemast mööda, aga siiski. Mul on 900-ses kolm Agamyxist. Juba mitu aastat. Ma siiani ei saa aru, millest nad toituvad! Pole veel näinud, et nad sööma tuleksid. Seal akvas on mul veel teisi suuri ahvenlasi. Põhilislt toidan neid. Spetsiaalset toitu Agamyxsistele pannud pole. Kui, siis vaid põhjakate tablette, mida jooksevad kärmelt lutsutama kaks Plecot. Ju siis pudiseb neile põhja teistest ülejäänud sööki. Igatahes elus nad on ja ehk pole Sulgi tarvis oma corrykate pärast muretseda.
Enda plecodele ja decorustele annan makrat, ulmelt läheb peale neile, igat makrat nad ei söö, see väikses pakis snowcrab läheb eriti peale.