Aileen, kui ma seda sinu SAE lugu loen siis tuleb mulle endale meelde see aeg kui muretsesin akvasse 2 SAE'd. Alguses oli akva kuu aega nagu üks suur tore kalapere siis aga hakkas üks sae teist sae'd terroriseerima. Andsin ühe sae ära ja lootsin et probleem sellega lahendatud. Aga kus sa sellega, tekkisid uued jamad. Alles jäänud pealikust sae hakkas kõiki teisi parvekalu kottima ja kolkima. Mõtlesin siis et annan sellegi sae ka ära kuid ei jõudnud oma tegu teostada. Viimane sae võttis lihtsalt kätte ja suri ise mingi erilise põhjuseta maha. See paari kuune sae oli akvas kõige suurem ja pidevalt sõi. Arvan et vahest sae sõigi ennast surnuks.
Sul võis akvas sama asi olla et sae lihtsalt suri erilise põhjuseta maha (stress, seederike jms) ning seejärel käisid kõik teised kalad justkui üks mees lossi taga vahetustega kalalaipa krõmpsutamas ja järamas.
Mõistlik oleks see ringi laiav sae kellelegi ära anda. Akvasse kus on suuremaid kalu. Toekamad kalad laksiksid sae paika ja olekski akvas kodurahu.
Samas on üks asi sae puhul hea, nimelt see et ta pidevalt vetikaid sööb. Ilma sae'ta on mul akvasse tekkinud igasugust taimeollust. Pole enam kedagi kes kojamehena akvas tõhusalt ringi sebiks.