foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 5 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Reede Apr 01, 2005 12:09 
Akvarist
Kasutaja avatar

Mul akvaariumis üksik triibuline skalaar. Erilist kurvameelsust üles ei näita, kuid käitub akvas bossina. See tähendab, et kord peab majas olema- söögijärjekorras esimene ja kõige mõnusam puhkepaik. Tahaks talle paarilist tuua, kuid kas peab olema samamoodi triibuline või võib ka teist sorti olla? Millist sugu minu skalaar on, pole mul ka õrna aimu. Kuid selline hirm on, et äkki ei hakka nad omavahel klappima :roll: Või kas on üldse mõtet skalaari teise skalaariga torkida- ongi üksikuks kasvanud ja seltsilist ei tahagi kõrvale uitama.

Üles
 Teema pealkiri: ikka
PostitusPostitatud: Reede Apr 01, 2005 12:50 
võid ikka paarilise võtta talle, olenemata värvist, suurus võiks siiski sama olla, kindlasti sootunnuseid keegi veel lisab, aga isasel seljauime tipp terav, emasel ümaram

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Apr 01, 2005 01:41 
Moderator
Kasutaja avatar

Scalaredel pidi olema eriti raske sugu määrata. Tundub, et isastel on ninaosa nagu rohkem konksus, emastel aga sirgema langeva joonega. Vähemalt minu scalaredel see tunnus klappis.

2-e samast soost scalaret ei soovitaks küll akvasse panna, siis tuleb pidev kaklus selle üle, kes neist kõige bossim on. Aga vastassoost kaaslane võiks su kalal olla küll, ehk teevad pesagi!

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Apr 01, 2005 01:54 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Eriti raske saab olema selle ühe ja olemasoleva soo kindlaks määramine, kui veel millegagi võrrelda ka ei ole.
Minul saavad triibuline, must ja "koi" omavahel igatahes üsna normaalselt läbi, kui 2 viimast muidugi parasjagu kodu ei mängi ...

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Apr 01, 2005 06:36 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 5
Kalad eelistavad pigem paariliseks ka enda sarnast ehk sellist värvi kala, kellega ta on üleskasvanud. Näiteks kui skalaar on triibuline ja ta on triibuliste skalaaridega üleskasvanud nooruses (kuna nood tema õed ja vennad), eelistaks ta pigem triibulist skalaari, kuid kui triibulist pole võtta, lepib ta ka teiste värvitoonidega kaasa(de)ga.

Üles
 [ 5 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver