andreee kirjutas:
Aga kui palju mahub 25 liitrisesse akvaariumisse neone,taimed ja asjad on võimalik muretseda.Nad on muidu sama suured kui gupid,nii et siis peaksid nad ennast samahästi seal väikses akvas ennast tundma.Põhjapinnas on mul olemass need on 2mm väiksesed kivid ja neid on mul tervelt 10 kilo
Kui 25liitrit vähe ,siis kui suur peaks olema akva 5 neoni jaoks
kalade kohta niipalju kui ma lugenud olen siis
rusikareglid kuni 10 cm pikkuseks kasavavate kohta tuleb arvestada 1cm=1liiter üle kümne centimeetristele isenditele 1cm=2liitrit
kui räägid
neon tetratest siis neid saaksid mahutada kõige rohkem 6 tk
kui arvestada veel et dekoratsioonid, taimed, sisefilter tegeliku mahu väiksemaks teevad siis isegi 4-5 neon tetrat
neid tetraid on vist ka pisut väiksemaid
Kui enda väikest kuubikut sisustasin siis vaaatasin ka miskeid Rasboraseid kes 2,5 cm aga sel hetkel polnud neid müügis ja nii on mul 4 tavalist neooni, rohkem ei söandanud kuna üks ants ja õunakas olid ka võetud juba
Taimede vahel mu neoonidele meeldib end peita aegajalt ja vahel poevad ka antsu kookoskoopasse uinuma.