dumbuser kirjutas:
See tants on suure tõonäosusega siiski pulmatants. Üldjuhul tehakse seda muidugi emastele, aga parema puudumisel esitatakse neid ka samasoolistele.
Stressis olles nad lösutavadki sedasi akvaariumi põhjas - on see siis veest tingitud või lihtsalt ümberkolimisest. Kui mingi 3-4 päevaga normaalseks ei lähe, siis enda kogemused näitavad, et annab otsad.
Täpsusta mis filter sul on? Ja kui suur see ämber on? Võimalik, et vahetad liiga palju ka vett ja liiga tihti, kuigi muidugi teisalt nii väike akvaarium läheb selle suure kalahulga puhul kiiresti ka mustaks.
Nu tegelikult emaseid nagu on...üksjagu... nii umbes pooleks ehk siis umbes 10 isast ja 10 emast....selles suhtes ei tohiks probleemi olla aga jahh isased nö tantsivad akvaariumi kesek sabapeal...vibelevad või nohh ei oska täpsustada kuidas,,,igatahes püstises asendis vibreerivad :S
Tegelikult on mul ainult paljas akvaarium ...sest mõttes ,et peale tule pole tal mingeid lisasid :S
Ämber on tavaline...eeldan et 10 liitrine.
Ja muidugi ,mis veel muret teeb ...teeb see et kuigi ma pesen hoolikalt akvaariumi ja vahetan vett....on siiski vesi nagu hägune...süüa annan näpuotsaga ...et toidust nagu ei tohiks tingitud olla...veel lasen ööpäev seista enne kui vett vahetama hakkan...olen täitsa nõutu algaja kohe
Muidu kalad nagu rõõmsad-tragid...ainult et nad elutsevad pigem veepinnal kui allpool vett....ainult see üks unistab seal põhjas ...kas gupydele ongi omane veepinnal olla...või on see millegist tingitud et nad ei taha allpool olla :S Akvaarium oleks nagu tühi...ilma kaladeta :S
Lugesin siin et oleks vaja old akvaarium enne sisse töötada kui kalad sisse panna aga mulle toodi ta täis komplektina .
Olen kohe mures,et ei saa hakkama ......