Sain sünnipäevaks oma esimese akvaariumi ning nüüd olen foorumit päris pikalt uurinud ning ikkagi jäi paar küsimust, ehk keegi viitsib neile vastata.
Kaua saavad kalad hakkama sellest ajutises-plastik akvaariumis mis kalu ostes kaasa antakse. Pole jõudnud veel õiget akvaariumit välja valida.
Kui palju ja tihti toita tuleb? Praegu olen 3 päeva, 1 kord päevad andnud näpuotsatäie helbeid ning tundub normaalne. Teen ma midagi valesti?
Hetkel veel mingi 24/7 valgustust leiutatud ei ole ning päeval ei ole ka akva täielikult päikese käes ehk siis akna all. Seega küsimus kas peaksin sinna mingi valguse leiutama mis 24/7 põleks?
Kui tihti ja kui suures koguses vett vahetada? Ise olen kuulnud kord nädalas ning 1/3 veest korraga. On see õige?
Kui läheb mingiaeg õige akvaariumi ostmiseks siis kindlad asjad mida on vaja osta on veepump ehk ringiajaja vm, filter, mingi termostaadi sarnane asi, muidugi taimed ja kruus ning kas midagi veel?
Andke andeks kui kuskil midagi väga puitu panin, täielik võhik sellel alal ning ei oleks elus oodanud sünnipäevaks kalu, seega polnud ette ka valmistunud selleks