Herdaavis kirjutas:
no minulgi on emasel suu ymber sellised karvad(okkad) pea osa on tyhi,aga nyyd ostsin uue antsu punase ja soov oli kindel isane akvasse saada sellel samamoodi suu ymbrus karvane pea täiesti puhas eeldan ,et nii suurel vennal võiks pea peal mingitki ollust juba olla. kahtlustan ,et olen petta saanud peab V .petsi poole pöörduma vist
Tegelikult, väike parandus, pole need karvakesed mitte suu ümber vaid ikka ninamiku. Ise olen ka valesti väljendunud, kuid paistab et siiani on kõik siiski mõistnud mis karvakestest ja kus kohas täpsemalt jutt.
Täpsustaks. Kas Sul on juba üks emane ja nüüd ostsid isast juurde ning kahtlustad, et ei saanudki isast. Ja mida Sa mõistad punase all? Albiinot? Kuldantsistrust? Või tõesti punast? Minu teada hetkel võis saada PUNAST Antsistrust vaid Amazonikast. Siisani oma akvapidamise jooksul pole ma kusagil veel sellist varianti Antudest kohanud. Sealt siis tõin ka endale kaks isendit. Nood aga tillud - 3 cm vast ja sugu veel pole eristatav. Loodan, et läks õnneks ja sain koba peale mõlemast soost. (Muide - neil silmad mustad! Teistel aga punased) Nii et - kellest tegelikult jutt?
Kui on näiteks ühe konkreetse Kuldantsistruse (albiino) soov, siis ma ehk leiaks ühe Sulle. Esialgu aga pakuks välja veel veidi kannatust - ehk ongi Sul siiski isane.
Kes on V. pets?
Äkki suudad kahtlusalusest antsukesest pildi panna?