foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 16 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Nov 19, 2011 04:04 
Akvarist
Kasutaja avatar

irkaviis kirjutas:
... miks siis see guraami haigeks jäi. Nagu aru sain, on akvaariumi olukord hea. Aga, miks siis ikkagi kala haigeks jäi?
Kas see võiski siis sellest olla, et isane kiusas ja ta muutus nõrgaks. Kuigi ma pole seda küll tõesti märganud, pigem olin mures, et peaks skalaare juurde ostma, sest isane kiusab emast.

Haiguse põhjust võib ainult oletada... esimese asjana, harvade veevahetuste puhul, kahtlustaks kõrget no3 näitu. Seega ootaks ära, kui jõuad veetestideni. Stressis või muidu tundlikumad kalad on lihtsalt need, kes haigestuvad esimestena.
Skalaarid aga pole guraamid :lol: Ja siin see ei kehti, et ühe isase kohta mitu emast. Skalaarid moodustavad paari, kes paarist üle jääb saab tagakiusatuks. Pealegi on neil soo määramine pii peen ja kõrgem pilotaaš, et pigem ma kahtlustaks, kas võib sinu paaris üldse kindel olla (kui nad juba marja pole heitnud muidugi). Poes seda suht võimatu noorematel eristada. Skallridel hoopis teine iseloom, kui troopika parvekaladel, ütlemist ikka omavahel on ja kui kedagi kiusatakse siis armutult.
Sekundeerin Aza`le: Ära puutu seda, mis toimib

Üles
 [ 16 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver