Ostsin juba aasta tagasi omale 2 ancistrust, kuid senimaani pole nad suuremaks kasvanud. Kõige pikem on u. 7cm ja väiksem siis u. 5cm pikk. Mu tuttava ancistrus on minu 7cm-st antsust kaks korda suurem. Kas on muretsemiseks põhjust või kasvavadki nad nii aeglaselt?
Ka minu mollipojad, kes sündisid veebruaris, pole ikka veel täismõõtmetes. Millegipärast ei taha mu mollid poegida ka, va see üks kord talvel. Andsin ühe poja sugulase 25L akvasse ja paari kuuga on kala ilus ja täiskavanud. Samas kui mul on ikka väikesed. Ehk peaks neid rohkem toitma?
Kalu söödan ühe korra päevas, paari minutiga on kõik söödud. Kalad saavad helvestoitu (3 erinevat sorti, iga päev annan erinevast purgist). Antsud saavad ühe tableti, vahel ka kurki. Rohkem tablette ei pane, kuna need pudenevad kiirelt laiali ja seetõttu täheldasin prügitigude arvukuse tõusu. (Eelmiste söödatablettidega oli tigusid märgatavalt vähem)
Vett vahetan sifoonimisega iga nädal 20L. Uude vette lisan tetra Aguasafe ja JBL Acclimoli.
Akva on u. 100L
Sisefilter+soojendi, temp 24c
Sees erinevad elustaimed, paar kändu.
Elanikeks marmorguraami, kolmtäpp guraami, 2 täiskasvanud mollit+ 3 poega, 4 punast neooni, 2 antsu, 2 õunakat.
Näidud ribatestiga:
NO3- 0 mg/l
NO2- 0 mg/l
GH- 20d
KH- 15d
pH- 8