foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 10 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: kalade ost
PostitusPostitatud: Kolmapäev Nov 02, 2011 06:35 
Akvarist

Kust kohast te Tallinnas endale ostate magevee kalu?Olen teinud poodidele tiiru peale ja pean ütlema valik on kasinast kasinam.Ikka ühed ja samad kalad.Ära hakkb tüütama.

Üles
 Teema pealkiri: ...
PostitusPostitatud: Kolmapäev Nov 02, 2011 07:31 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Näiteks Kalakesest ja Tartu mnt poest. Kui on mingi spetsiifiline huvi, siis saab neist poodidest ju ka uurida, kas on võimalik tellida.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Nov 02, 2011 07:33 
Akvarist
Kasutaja avatar

Küsiks hoopis vastu, et mis (eelkõige, mis tingimustele vastavaid) kalu sa soovid?
Loodan väga, et see pole nii, kuid sinu postitusest võib välja lugeda, et käid mööda poode ja otsid, et midagi huvitavat silma jääks, keda siis omale soetada. Eeltöö kalade valiku osas tuleb ikka kodus teha.
Vastates aga algsele küsimusele... Soovitan mitmes mõttes Tartu mnt. poodi, teisalt on Kalakesest võimalus valida tellitavate kalade seast, keda alati ei pruugi müügiakvades kohe olemas olla.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Nov 02, 2011 07:37 
Akvarist
Kasutaja avatar

To brother :lol: :lol: :lol:
Ühel aja sattusime vastama ja väga samasisuline sõnum :shock:

Üles
 Teema pealkiri: ...
PostitusPostitatud: Kolmapäev Nov 02, 2011 07:45 
Akvarist
Kasutaja avatar

To MT
Juhtub:)))
Muidugi kindlasti on teisigi poode, kust võib terveid ja toredaid kalu saada. Lihtsalt oma kogemuse põhjal ei julge rohkem soovitada.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Nov 02, 2011 08:02 
Akvarist

Kalakeses on kohe-kohe uus kalade saadetis tulemas, siis on pood jälle kalu täis.

katrin@kalake.ee

Üles
PostitusPostitatud: Laupäev Nov 05, 2011 11:23 
Akvarist

Palju tänu vastajaile.Otsin kas elevantkala,sae kala.Viimane oli mul imeilus pikkus oli vast 20-23 sm.Kuna mul on 350 l akvaarium siis otsin veidi suuremaid mitte tillukesi,need on mul olemas.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Nov 06, 2011 12:23 
Moderator
Kasutaja avatar

Tartu maantel on tipp-topp pood. Sealt võib teha huvitavaid leide ning kalad alati terved.

"Kalakeses" oli tõesti reedel uute kalade vastuvõtmise päev. Esialgu seal ilmselt mõnda aega karantiin. Ja "Kalakese" kodulehel ju täiesti olemas kalade loetelu, keda tellida saab. Uuri seda.

Lauteris on suur pood. Seal palju akvasid ning tihtipeale võib leida huvitavat kala. Ise pole seal juba väga kaua käinud. Peakski võtma külaskäigu sinna oma plaani.

Täna nägin Mulla tänava poes huvitavaid oranže kuldkalasid. Niisugused hamstri moodi, suured õhupallid olid põskedel. Siiani olen neid vaid piltidel näinud. Hinda kahjuks ei vaadanud. Seal arvati, et samad kalad ka Tartu maanteel müügis.

Üles
PostitusPostitatud: Pühapäev Nov 06, 2011 12:45 
Akvarist

Tartu mnt on tõesti tipp topp pood ja alati antakse sulle ka nõu mis toimib väga hästi.Minu meelest on see parim pood.Olen ilmselt alati sattunud poodi ajal, kui huvitavam kaup on müüdud.Olen nüüd targem.Veelkord palju tänu.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Nov 06, 2011 02:05 
Akvarist

Pildid: 1
Eile ostsin Tartu mnt poest 3 SAEd + müügis oli 4 erinevat varianti ELUStoitu- nii suured kui väikesed punased sääsevastsed, läbipaistvad sääsevastsed ning tubifex! Täielik luksus, mida mujalt pole leidnud :).
Kui tööl naismüüja, siis vene keele oskuseta tiba keeruline, müüja muidu väga tore.
Kui lisaks kaladele oleks vaja ka ohtralt eestikeelseid nõuaandeid, siis eelistaksin Kalakest. Muidu sobivad mulle nii Kalake, Tartu mnt.akvarist kui vajadusel Lauteri. Mulla tn.poodi pole kaua-kaua sattunud.

Üles
 [ 10 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver