Tere
Suvi on elanud akvaarium oma elu ja harva kui ma ka foorumisse uudistama olen saanud.
Lugesin eelmine nädal, et Tartu maantee poodi olid tulnud ka Ramirezid müüki. Laupäeval sõitsin mööda ja kuna mu hinge on jäänud mu esimesed kirevad ramirezid siis ei saanud neid jätta enam sinna poodi ja nii tuli kolm minuga kaasa.
Akvaarium oli veel suvises seisukorras. RO seade on ammu üles öelnud ja nii on akvaariumis juba pikemat aega tavaline vesi. Ma ei olnud ammu arvestanud sellega et mulle sellised kalad tagasi tulevad, veel vähem aga sellega, et kolmandal päeva peale minu akvaariumi tulemist nad hakkavad marja tegema.
Aga nii see nüüd on. Mari on tehtud Echinodoruse lehe peale. Ema ujub valvsalt ümber ja liigutab õrnalt vett marja kohal.
Huvitav oli minu jaoks just see, et kolmandal päeval peale koju jõudmist juba... Ma tean juba eos, et sellest marjast ei saa asja. Nende mari tahab väga õrna kohtlemist ja minu akvaariumi vesi oma parameetritega on kaugel sellest mis sobiks sellise kala marja koorumiseks.
Aga siiski, ma võtan seda suurima komplimendina oma akvaariumi suhtes.
Pilt ka paarist kui ka marjast