Tere!
Mul on akvas kaks ühevanust Ancistrust, ühest pesakonnast pärit. Mai lõpus, kui ma nad pisikestena sain, olid nad enam-vähem ühesuurused, nüüd on aga üks suuremaks kasvanud ja tundub, et kiusab pisemat... Ajab taga, istub ülbelt kurgitüki otsas jms. Väiksem läheb "värvist ära", kui põgeneb, aga väga kiiresti on õige toon tagasi. Kas see ongi normaalne, et Antsud niimoodi käituvad? Või tuleks hakata ühele uut kodu otsima? Võib-olla on nad samast soost ja kaklevad selle pärast? "Vuntse" kummalgi veel ei paista, suurem on vast 5 cm pikk...
Kahju on väiksemast...
Akvas elavad veel 5 neooni, labeo bicolor ja kaks õunatigu. Betta-kakukikas on eraldi.
Ja kuna ma juba uue teema tegin, siis on mul veel üks küsimus... Ostsin oma akvaariumi kui 60 liitrise, nüüd aga vaatan, et siinsamas foorumis on samasugune akvaarium müügil ning kirjas on, et 72 liitrit... Sentimeetreid korrutades (60X40X30) tuleks tõesti justkui 72 liitrit... Vett aga ilmselt 60 liitrit sellesse akvasse mahubki, sest ääreni täis ju ei pane. Kuidas siis õigem on?
|