Tere,
mul on akvaariumis 1 skalaar-tundub olevat isane ja 2 ancistrust, 1 tundub olevat emane ja teine ikka väga vuntsise ninaga-ilmselt isane. Juhtum siis selline, et täna keskpäeva paiku läksin oma kalakesi uudistama ja järsku märkan, et ancistruste kännu juures kruusa peal on suuremat sorti valkjate terakeste laadung. Esimene mõte oli, et ehk on ancistruste mari, aga ma ei saa selles täpselt kindel olla, sest ma ei mäleta enam, milline mari mu vanaema akvaariumis ancistrustel oli. Seega tahaks ma küsida, et kas on tegu äkki marjaga või lihtsalt tekkinud mingi sodi? Ma otsisin internetist ka pilte, et äkki leian mingeid andmeid nende marjade kohta, aga ei leidnud(otsisin ka inglise keeles) :/ Igaljuhul hommikul toitmas käies seda seal ei olnud ja tunnike tagasi ma seda märkasin. See on tekkinud sinna kolme tunniga. Tõesti vabandan, kui see on lihtsalt mingi sodi seal ja tüütan siin niimoodi, eks ma siis kraabin ära selle sealt põhjast, kui tegu marjaga pole
Pildid - ma pidin tegema neid välguga, sest muidu poleks peale jäänud. Pildid suhteliselt halvad ka, sest ma ei saanud zoomida, muidu jäi ikka väga udune. Ma niigi tegin macrovõttega