foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 5 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Kaks pesakonda ancistruseid
PostitusPostitatud: Teisipäev Mai 03, 2011 04:40 
Akvarist

Juhtus jah nii, et jaanuari lõpus koorus esimene ja umbes kuu aja pärast teine pesakond harjasninasid. Algul kaitsesin neid väiksekesi suure õhinaga teist liiki kalade eest, et küll kasvavad suuremaks ja siis saavad kõik jälle kokku, kuid pärast teist pesakonda otsisin barbustele ja sirpuimedele uue kodu. Nüüd on mul akvaariumis u 70 harjasnina, nendest u 20 albiinod. Vanemad, jaanuaris koorunud, on u 6 cm pikad ja nooremad 3-4 cm. Nad on kenakesed ja neid on hea vaadata, kuid selge on, et niisuguses koguses suureks kasvades neil ruumi ei jätku. Vaja on nad müüa või ära anda, kuid kuhu ja kellele? Minu üllatuseks ei võta zoopoed kohalikke kalakesi vastu, sest neil võivad haigused olla. Võibolla tahab keegi neid või oskab soovitada poode, kus kohalikku nn toodangut vastu võetakse.

Tänan ette vastuste eest [/img]

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mai 05, 2011 10:53 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Tartu kandi kohta ei oska mingeid soovitusi anda. Tallinnas olen suutnud siiski omi kalu ka poodi viia. Minu arust on tegelikult hoopis nii, et kodus kasvatatud kalad on palju tugevama tervisega, kui need, kes välismaalt sisse toodud. Mulle on jäänud mulje, et Tallinna poodides siiski hinnatakse kodus kasvatatuid rohkem. Üks probleemidest, miks kalapoed vast ei taha kalu sisse võtta on see, et puudub saateleht (sisseostu leht).

Üles
 Teema pealkiri: antsud
PostitusPostitatud: Kolmapäev Mai 25, 2011 07:16 
Akvarist

Tere

Tartsut küsisin kord Eedenis olevast loomapoest, tasuta olid nad valmis vastu võtma küll poegi...

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Mai 25, 2011 08:12 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Jah - tasuta! Aga kui oled kasvatanud tittesid oma x kuud, siis oleks aus ka selle vaeva eest miskit raha saada. Ma praegu omi albiino tittesid jälgin. Sai ports (umbes 100-pealine kari) pandud titeakvasse 22. märts. Tänaseks on nad vaevu pool senti pikad (kaks kuud söödetud-joodetud). Müüki aga tahetakse ligikaudu 4-, pigem 5-sentimeetriseid. Selle matemaatika järgi kulub vähemalt ligi pool aastat tittede müügikõlbulikuks kasvatamiseks. Ja kõik see aeg nad vajavad hoolt. Veevahetus, söök, valgustus... See on ju kulu! Põhiline probleem, nagu juba ees pool mainisin, on kauba saateleht. Eks noidki poode kontrollita, et kust kaup tulnud, kas ikka terve jne.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mai 30, 2011 08:51 
Akvarist

Mul sama teema.
ei olegi neid kuhugi panna.
Tasuta tõesti ei raatsi nagu ära anda:D
Aga kui siin müni inimene tahaks siis annaks väga odavalt ära.

Üles
 [ 5 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver