foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 3 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Isane sööb marja ära
PostitusPostitatud: Teisipäev Mär 08, 2011 12:55 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tere.
Meie Morgunda Morgundad /404.html on juba kolm korda marja teinud. Ja nii kummaline kui see ka ei ole on isane, kes peaks seda marja valvama selle meie oma silme all ise ära söönud :( Vaid esimesel korral pidas pisut üle kolme päeva vastu marja valvates. Ülejäänud kahel korral pidas vastu vaid tunni-paar. Süüa saavad nad meil korralikult, seega näljaga ei peaks tegemist olema.
Oskab keegi öelda, miks see nii on?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Mär 08, 2011 01:37 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Mul oli kunagi nende paar. Elasid kahekesi 54-liitrises. Tegid pidevalt marja. Kui ma õigesti mäletan, siis on nad võimelised aastaringi marja panema. Nii et ära kurvasta, küll nad marjatavad veel. Juhtus, et sõid ka minul oma marja ära. Võib ehk olla, et miski ei meeldinud papale. Kas polnud tema arust küllalt turvaline, või vesi kehv või pagan teab mis veel.

Kui saladus pole, kust Sa nad said? Kui järsku "Kalakesest", siis tõenäoliselt on minu kalade lapsed.

Kui Sind huvitab minu kogemus tittede kasvatamisel, siis vast kirjuta privasse.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Mär 08, 2011 01:53 
Akvarist
Kasutaja avatar

No peidupaiku oleme teinud neile oi kui palju juurde võrreldes eelmise vana kujundusega/404.html, mis võibolla jäi jah pisut liiga lagedaks. Vee näitajad on justkui kõik suurepärased. Aga võimalik, et siis turvalisus probleemiks, sest akvaariumis on neil kaaslasteks Melanochromis mainganod /404.html, Metriaclima estheraed, Labidochromis caeruleused, Hypostomus plecostomus ja Ancistrus /404.html ... ahjaa, üks väga hirmuäratav tigu ka veel lisaks /404.htmlSeda kardaks isegi :)
Kalakesest sain nad jah. Ju siis ongi Sinu kalade lapsed :) Tänan pakkumast, kindlasti oleks huvitav kogemusi vahetada. Kirjutan.

Üles
 [ 3 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver