foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Laupäev Veebr 19, 2011 05:27 
Akvarist
Kasutaja avatar

Ostsin täna oma 16 L akvasse Betta, ennem elasid seal 4 krevetti.... Müüja sõnul Betta ei tee krevettidega mingit tegemist, nüüd aga tundub, et Betta ikka tunneb nende vastu huvi... vahel ajab isegi mööda akvat neid taga... Väiksed krevetid on kõik kivi juures peidus... või siis kuslik taime lehtede vahel...
Võibolla on Betta veel kolimisest veidikene stressis ja sellepärast käitub nii ?
Kuskil akvaariumi foorumist(inglise keelsest) lugesin välja, et päris mitmel olid krevetid stressi ära surnud, kuna Betta neid ahistas.... (Kahjuks ennem Betta ostu ma seda lugema ei sattunud)
:( Olen nüüd nii õnnetu oma akva juures, hoian silma peal mis toimub ja süda kah valutab krevettide pärast :cry:

Kas Teist keegi peab Bettat ja Krevette ? ja kuidas olukord Teil olukord ?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Veebr 19, 2011 06:21 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 1
Mul on betta ja krevetid ühes akvas olnud, aga veidi suuremas (54l). Krevettidele oli seal küllaldlaselt taimetuste kus peidus olla. Küllap Betta sealt ikka matti võttis, aga krevetid on tunduvalt kärmemad kui betta.
Igal juhul ei vähendanud minu betta sugugi minu kirsikrevettide asurkonda. (Küll sain krevettidest lahti peale mollide sissetoomist.)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Veebr 19, 2011 08:15 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 5
Minul sai betta ja krevettid sõbralikult läbi (54 l akvaariumis), betta ei ahistanud ega hävitanud neid toiduks. Aga see eest colisa lalia-d hävitasid krevetid ära kuna peale bettasid sai akvaariumisse toodud colisa laliad ning eeldades et bettad neid ei puutunud, arvasin sama ka laliadest.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Veebr 19, 2011 08:43 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tänan vastamast, süda kohe rahulikum :). Aga tundub, et ka minu akvasse on saabunud rahu :D Võibolla oli bettal mingi sissekolimise ärevus.

Üles
 [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver