foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 6 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Kas sobivad kokku?
PostitusPostitatud: Kolmapäev Veebr 02, 2011 04:10 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Tere, küsimus siis selline: kas omavahel sobivad skalaar, discus, hemichromis lifalili ja apistogramma cacatuoides cichlidae? Kahe viimase kala rahvakeelset nime ei tea. Sobivustabel ei näita, seega palun targematelt nõu :wink: Tundub, et elutingimused neil suht sarnased, kuid siiski võin ju olla valesti aru saanud :oops: Ette tänades, Katrin.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Veebr 02, 2011 07:05 
Moderator
Kasutaja avatar

Discuse kasvatamine paistab olema üks sootuks omaette ooper. Nad väga tundlikud ja õrnad kalad. Nende eest hoolitsemine tuduvalt keerulisem. Teiste kaladega ilmselt koos ei kasvatata.

Minu Apistogrammad olid kiusliku iseloomuga.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Veebr 02, 2011 10:13 
Akvarist
Kasutaja avatar

Discuste kohta sain teada jah, et nendega omamoodi ooper, seega jätan nad veel vahele. Hetkel mul olemas skalaar, guraami( enne jäi mainimata), antcistrused ja viimane on vist paradiisikala, kuid poes oli silt: Apistogramma Cacatuoides cichlidae. Välimuse järgi, mis netis vaatasin kaldun ikkagi paradiisi poole. Hemichromis lifalili`t aga soovib tuttav ära anda. Peaasi, et niinimetatud kalasuppi ei saa :oops:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Veebr 02, 2011 10:21 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 8
Kui suurem kast saabub siis võid mõelda skalaaride,guraamide ja ancistruste peale . 30 liitrises purgis mina neid ei peaks ei ükshaaval ega karjakaupa,kannata nende kalade hankimisega ja loo kaladele igatpidi sobivad elutingimused /suurus,vesi ja paljud muud/enne kui neid koguma hakkad. 30 liitrine on sobiv mõnele gupile aga mitte suurtele kaladele nagu skalaar ja guraami aga oled ilmselt sellega juba kursis...

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Veebr 02, 2011 11:12 
Akvarist
Kasutaja avatar

Jaajaa, see mul käsil ongi. Püüangi just 200L. käima saada, kuigi sellega väikesed agad juures(otsin samal ajal ehk saan juba kaanega akva umbes 150L. See, et nad mul hetkel 30-ses ongi ajutine-enne olid 60-ses, mis oli ka ju väike. Ime on veel see, et antcistrused kasvatavad koguaeg poegi(kuigi peasat lahkudes on nad maiuspalad), seepärast jätan 30se lasteaiaks. Niisiis kõik just käsil :wink:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Veebr 08, 2011 11:32 
Akvarist
Kasutaja avatar

Ise küsin...ise vastan:)
Hemichromis lifalili ei sobigi teistega kokku- nad on Aafrika ahvenalised, seega nemad jäävad välja:(

Üles
 [ 6 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver