lolo kirjutas:
Mul need Ansistrused jah. Kui see mari on tõesti nende oma siis kuidas pean selle marjaga käituma. Seal kus ma need terad leidsin ei olnud hetkel ühtegi põhjakat. Enamjaolt on nad kogu aeg peidus. Koht kuhu mari maha jäeti on väga lagedal. Ja võiks öelda et perekond guraamisid istuvad juba teist päeva seal lähistel. Seega esti arvasingi et nende omad. See selleks.
Hetkel ma panin need eraldi (tihedast võrgust plastmass raamil lastesõim). Arvasin et äkki teised teevad viga.
Kas toimisin õigesti? Või oleks pidanud marja saatuse hooleks jätma, põhja kividele jätma?
Kui kaua need marjad valmivad?
Mul samuti Ancistrused. Vanasti olid neil kaaslasteks akvaariumis väikest sorti kalad aga nüüd, skalaar ja guraami. Olen ühe korra ka antcistruste poegi kasvatanud suureks aga nüüd ei õnnestu, sest " maiasmokad" kohe jaol, kui pojad pesast lahkuvad. Marja jätan ikka issi hoolde, siis kõik ok, ise pole midagi teinud. Marjad valmivad umbes nata üle nädala. Aaastaseid poegi sai kunagi Pärnus ka poodidesse viia aga siin Tartus ei taheta võtta, seega mõtlengi, kas pean jätma nad siis maiuspaladeks või ikkagi eraldama ja kasvatama. Ei, tea, kas oleks tahtjaid palju?