foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 5 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Banaani kaladele?!
PostitusPostitatud: Esmaspäev Jaan 10, 2011 10:51 
Akvarist
Kasutaja avatar

Täna juhtus mul kogemata selline värk. Sõin ise samal ajal banaani kui hakkasin kaladele toitu panema ning pudinäpp nagu ma olen, siis kukkus mul banaan vette. Mõtlesin, et õngitsen selle välja ja hakkasin kahva võtma, aga selle aja peale olid ancistrused juba banaani kallad ja hakkasid seda sööma. :D :D Kas neile tohin edaspidi ka banaani pakkuda? See kõhule halba ei tee?

Vahvad kalad igaljuhul mul :P :P :P

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Jaan 21, 2011 04:15 
Akvarist

MIna olen kohe teadlikult banaani oma kaladele andnud. NIi kuldkalad, antsud kui õunateod sõid banaani hea meelega. MIngeid haigusnähte või imelikku käitumist ei täheldanud. LIsaks armastavad antsud tohutult suvikõrvitsat.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Jaan 21, 2011 09:10 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Ma pole kunagi banaani oma kaladele (antsudele) andnud. Võiks proovida. Aga mul tekis kahltus- ega too banaan järsku liialt rammus ole? Äkki peaks selle andmisega ettevaatlik olema?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Jaan 22, 2011 08:46 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
Banaan sisaldab suurel hulgal süsisivesikuid ja kuna see laguneb tänu oma tekstuurile üsna kergelt, siis ei ole selle panemine akvaariumisse kuigi mõistlik tegevus, kui eesmärgiks pole just udust vett toota. Banaani sisekoortest valmistatud pastat kasutatakse küll teatud kalamaimude toitmiseks aga sellega kaasneb igapäevane osaline ja küllaltki suuremahuline veevahetus.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Jaan 25, 2011 12:24 
Akvarist

MIna olen pannud paar banaani viilu akvasse. See süüakse tavaliselt max paari tunniga ära. MIngit hägu ei jää. Ilmselt võib see hägu tekkida terve banaani või suure tüki puhul.

Üles
 [ 5 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver