foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 5 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Aidake
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 02, 2011 11:55 
Akvarist

Lapsepõlves olin akvaristina, ja 5 aastat olin Eestist välja, praegu tulin tagasi. :)
Tahaksin osta akvaariumi, aga olen palju negatiivi kuulnud Kalake ja PetCenter poodidest :x , ja ei tahaks minna kaugemale (elan Õismäel)

Olen kuulnud et siin kuskil avati uue zookaupluse kus on , kas keegi on seal käinud?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Jaan 03, 2011 12:41 
Akvarist
Kasutaja avatar

Usun, et võid minna igasse poodi AGA ... tee eeltöö enne poodi minekut. Ära osta akvat koos kaladega!
Juhindu sellest: /article_view. ... fldAuto=16 - eriti kalade valik ja viimane lõik - sissetöötamine

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Jaan 07, 2011 10:41 
Akvarist

Selles ongi küsimus.
Kus kohas mulle öeldakse, kas on see terve kala, kas on see karantiineeritud, kust see on tulnud.
Tuttav oli PetCentris, ostis kalakesi, nädala jooksul kõik on surnud, nii minu kui ka ostetud... :shock:
See pärast täpsustangi, kas on mingi normaalne pood, kus mulle võiksid nõu anda. :roll:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Jaan 08, 2011 12:15 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kui kõike seda küsid siis usun, et sulle ka vastatakse. Taolist "tutvustust" ei ole ma kuskil kohanud ja kindlasti ei müüda haigeid kalu meelega - see tuleb imeruttu ringiga tagasi.
Kui kalad surevad kõik vaid nädala jooksul, on 99% tõenäosusega teinud uus kalade omanik midagi väga valesti.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Jaan 08, 2011 03:10 
Akvarist
Kasutaja avatar

MT kirjutas:
Kui kalad surevad kõik vaid nädala jooksul, on 99% tõenäosusega teinud uus kalade omanik midagi väga valesti.

Olen sellega päri, et enamasti see nii ongi. Seetõttu akvapoodide süüdistamise ja kirumiseteemad ei meeldi mulle. Rõhk on sõnal `kõik`. Isegi kui kõik protseduurireeglid on paigas ja neist kinni peetud, võib olla siiski kadusid kalade hulgas. Neid on ikka kes transpordistressi üle ei ela. Selles aga ei saa süüdistada kedagi. Nö, see on loomulik kadu, paraku.

Üles
 [ 5 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver