foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 3 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Antsud Vs Green Terror
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 29, 2010 08:44 
Akvarist
Kasutaja avatar

Suht tragikoomiline lugu mul akvaariumis käimas :roll:
Sain 2 antsu omale kes peale ~1 kuust uues kastis olemist on hakanud nüüd kudema jubedalt :) Iga natukese aja tagant lasevad väiksed antsud mööda kasti ringi keda aga mõnuga maiustab GT :x Ai raatsi ühte antsu välja ka võtta,et kudemist peatada,kuid natsa muret teeb see,et kas see maiustamine GT-le liiga ei tee? Kui esimesed maimud kännu alt välja hakkavad tulema hoiab Gt pea nädala eemale tavalisest söögist ja seda seniks kuniks maime jätkub.. Istub pidevalt kõveras põhjas ja piilub ühe silmaga kännu alla ja ootab sööki. Peale esimest nädalast söögiorgiat tundus nagu Gt kohati vähe viltu ujuvat vms,enamjaolt täitsa ok ja vilgas kuid vahepeal selline loid ja oli natuke viltuselt vees ühe küljepeale hoidis natsa viltu ennast. See nagu pani natsa muretsema,et ei tea kas hakkab kõhule asi tal? Loogiliselt ei tohiks ju :roll: Antsud mürgised pole? :lol:
Täna puhastades lihtsalt märkasin,et jälle kännu küljes suur marja hunnik,teaks siis edasi käituda,et kas pesen marja maha vannis või jätan GT-le söögiks :roll:
Vähe brutaalne värk :)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Dets 30, 2010 10:36 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Väheke brutaalne värk jah, aga ei ma usu, et antsu tited nüüd Greenule tervislikult kahjulikud on - ikkagi lihatoit, aga ilmselt üsna rammus. Kobe suupärane. Anna siis muud sööki vähem. Jäi mulje, et Sa ei viitsi antsutittedega jännata. Sain aru, et antsude marjatamise paigaks on kännualune. Kui äkki õnnestuks see koht vahetada kookose koopa vastu (räägi pruutpaariga), siis on ehk võimalik ohjeldada veidi antsutittede hulkumisi mööda akvat ja nii õnnestub Sul pesakond kellelegi kasvatamiseks edasi anda. Mina olen nii talitanud.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Dets 30, 2010 11:16 
Akvarist
Kasutaja avatar

Homme lähen siis ostan selle koore ja pistan akvaariumisse vaatan kas sobib :) Ainus asi on see,et mul GT keerab selle kohe kummuli kui taipab,et pala seal alla ootamas teda :roll: Känd vähemalt 4-5Kg seda ta ei jõua sikutada :) Muid koopaid ja asju veab ringi kuis endal tuju on,taimed kisub mul 100% kõik välja juurtega või lõhub niisama ära.. Lisaks veel see,et emane ants mul maru jurakas,pean päris suure kookose leidma kuskilt.
Aga tänud,vähemalt ei pea muretsema,et maimud GT-le tervisele hakkavad,see oli tähtsaim asi :) Samas nüüd pean uurima miks vahest imelikult käitab ta ja natsa viltuselt ujub :roll: Kõhuhäda maimude maiustamisest võib ilmselt välistada.. Ehk vanus ja eelnevalt kogu elu elatud väikses kastis hakkab tunda andma? Pidavat olemas kas 5a vms,täpselt enam ei mäleta.
Mängimist on ka kuidagi vähemaks jäänud viimaselajal,muidu võis ikka tundide kaupa vihaselt turritada ja rapsida võõraste peale kes toas istusid akva lähedal,nüüd aga enam ei viitsi.

Üles
 [ 3 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver