KRA kirjutas:
My-Hymps, Sa oled väga põhjalik ning abivalmis. Annaks, taevas, rohkem selliseid usinaid akvariste. Ja veel nii noori! Siin foorumis on Sinust mitu korda vanemaid ja, andke mulle andeks, ebapädevamaid akvariste, kes ei suuda raamatust või foorumist infot üles leida.
Tolle raamatu olen ka tänaseks endale hankinud. Siiani oli "Akvaariumiomaniku käsiraamat". Mind kurvastab ainult see, et mingis osas need kaks raamatut kattuvad. Hind ju neil mõlemal suhteliselt soolane. Seega justkui pool raha minema visatud. Ja mida seal kummaski raamatus pole on - kui kaua keegi kala elab. Võiks ju olla. Äkki keegi teab kohta, kust sellist infot hankida. Pole ka silma jäänud Google'st, et oleks selle kohta mingit infot.
Aitäh KRA!Seda kui põhjalik ja abivalmis ma olen, ütles ka meie armas kaasfoorumlane Rottruu(vabandust kui kasutajanime valesti kirjutasin).Sellest on jah kahju et ei ole kirjas kui kaua mõni kala elab.Kui ma olin alles totu akvaariumipidamises ja sattusin poes raamatute osakonda, siis mõtlesin, et äkki saan targemaks ja kunagi ka teisi aitama selle raamatu abil.Hind on tal parasjagu soolane.Kui ma selle raamatu ostsin maksis see 300 krooni ringis.Minule on see raamat kasulik olnud ja ma usun, et tänu sellele et ma sealt vaatan ja kellegile andes infot ühe või teise kala kohta on ka see teistele kasulik olnud.