foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 3 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Reede Nov 12, 2010 10:11 
Akvarist

mul täiesti tavalised kuldkalad, ma arvan :) Nad sellised orantsi-valge kirjud ja natuke mingeid mustjaid täppe kah peal. Üks neist on praegu lasteootel, mulle vähemalt tundub nii, sest ta on jube paksuks läinud ja ta päris aeglane kah. Niisiis, tahaks teada kuidas neil sugudel vahet teha? : /
Lisatähelepanekuid: saba on suur lopsakas, kolmnurkne ja ülevalt on nagu koos ja alt läheb lähti vms., neil pole mingeid imelikke peasid, ega väga paksu keha ega suuri silmi-põski vms

Viimati muutis katu-kalake, Laupäev Nov 13, 2010 11:29, muudetud 1 kord kokku.

Üles
PostitusPostitatud: Laupäev Nov 13, 2010 11:21 
Akvarist
Kasutaja avatar

katu-kalake kirjutas:
mul täiesti tavalised kuldkalad, ma arvan :) Nad sellised ortsi-valge kirjud ja natuke mingeid mustjaid täppe kah peal. Üks neist on praegu lasteootel, mulle vähemalt tundub nii, sest ta on jube paksuks läinud ja ta päris aeglane kah. Niisiis, tahaks teada kuidas neil sugudel vahet teha? : /
Lisatähelepanekuid: saba on suur lopsakas, kolmnurkne ja ülevalt on nagu koos ja alt läheb lähti vms., neil pole mingeid imelikke peasid, ega väga paksu keha ega suuri silmi-põski vms

Kui see Sind aitab siis isaskala lõpusekaantel ja rinnauimede esikiirtel on valged mügarad.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Nov 13, 2010 03:04 
Akvarist
Kasutaja avatar

Minu isasatel tulid esiuimedele alged triibud ja "Mügarikud"(ei oska paremini seletada) ja lõpustele väiksed valged täpid,punnid. :)
Loodan, et oli abiks :wink:

Aga üks asi veel kuidas arusaada, et võibolla on lapsed tulemas kui isased karjakesi emast taga ajavad ja ninadega siis saba alla sisse sõidavad. :lol:

Üles
 [ 3 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver