foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 3 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Teisipäev Apr 06, 2010 01:32 
Leidsime akvat puhastades majakesest ancu (vuntsidega) koos 1cm pikkuste maimudega. Panime ancu koos maimudega maimupessa. järgmisel ööl oli ancu pannud maimude juurest vehkat ja pugenud taas sinna majakesse. Hommikul teda otsides, nägime majakeses taas marju. Kas võiks jätta ancu ktoos marjadega sellesse majakesse või peaks eraldama need ka teise juurde maimupessa. Hea hinnaga uut akvat ka neile eraldi ei leia :S. Ei saa neid vabalt ka lasta olla, sest akvas on chicliidid, leleupid ning mõni põhjakoristaja veel. Andke nõu. Tänan.

Üles
 Teema pealkiri: Antsu mari
PostitusPostitatud: Teisipäev Apr 06, 2010 04:40 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Väga hea leid, kui tited juba 1 cm suured. Äkki läheb teise marjaga sama õnnelikult. Minul tehti 4 korda järjest marja. Minu oskamatuse tõttu läksid esimesed 3 untsu. Ega ma esiteks teadnud ka, kelle marjaga tegu. Ei uskunud, et nii pisikesest antsust nii suur mari välja tuleb. Tittesid ootasin hoopis suuremalt paarilt. Neljanda marja viskasin 2-liitrisse titeakvasse ja nii-öelda unustasin sinna. Akvas olid mõned gupitited. Mõne päeva pärast lagunes marja kobar laiali ja sabad tulid taha. Kõige tähtsam tundub, oli see, et akvas käis vesi ringi, oli sisefilter. Kui marja panin titelõksu, siis läks see hallitama. Püüdsin ka suurde akvasse talle piludega plastkarbi teiste kalade eest kaitseks peale panna, aga ikkagi läks kõik untsu. Kardan, et kui marja paned teiste juurde, kes juba 1 cm suured, võivad nood äkitsi marja lutsima hakata ja nii sellele viga teha. Äkki aitab selline lahendus, kui panna mari kuskile suuremasse karpi ja siis mullitaja vett liigutama?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Apr 11, 2010 10:25 
Akvarist
Kasutaja avatar

Mul on mari läinud suure sõela sisse ja samasse akvasse tagasi, sellised plastmassisist, hästi tihedad igas suuruses sõelad. Ja valged marjaterad olen välja nokkinud, antsu mari on suht suur. Kui sabad taga ja suurem osa rebukotti läinud siis tuleb vaikset söötma hakata jms. Suht lihtne ja produktiivne tittede kasvatamine, võrreldes siis skalaarimarja ja maimudega.

Üles
 [ 3 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver