foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 12 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mär 08, 2010 04:29 
Akvarist

Tere... sai siis ühe väga jubeda akva koristamise käigus avastatud ja päästetud mõned ca 9 gupi maimu... 1 vist tundub mõõksaba olevat aga kindel pole... on sellised nii 5mm suurused kuskil umbes....

Pole ennem ise nendega kokku puutund... sai siis toodud nad oma suurde akvasse... seal pole mul peale vetikasööja ja 1 teo midagi niiet keegi neid ära seal süüa ei tohiks... küsimus tekkis aga selles, et kuidas nende toitmisega on lood? kui palju, mida jne. olen neile hetkel väheke raputand ja näpuvahel purustand seda tetramini helvestoitu.... silmaga vaadates tundub, et nad seda ikka nokivad... kas sellest piisab või siiski peab kuidagi muudmoodi asja ajama?:) ja kui kähku nad umbes kasvavad ja kuidas on lood sifoonimisega? mul pole maimuvõrku vms. Suuret tänud!

******** Teema liigutatud sobivamasse paika. Felch ********

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 12, 2010 09:08 
Akvarist

tundub, et keegi vist ei anna mulle sesuhtes nõu:S

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 12, 2010 09:34 
Akvarist
Kasutaja avatar

gupi maimukeste pärast väga ei muretseks, saavad suht ise hakkama.
Kui toidad teisi akvaasukaid- saavad nemadki selt osa ja helvest ikka nati võib lisaks panna.
Kasvavad ka suhteliselt kiiresti.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 12, 2010 09:43 
Akvarist

Suured tänud.... olin nädala linna ja tagai tulle on nad nagu suuremak kasvanud jah:) aga kui kiirelt nad täiskasvanu suuruse umbes saavuavad?:)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 12, 2010 10:19 
Akvarist
Kasutaja avatar

saad ühtteist lugeda gupide kohta, täiskasvanuks saamise kohta seal kyl miskit ei ole aga see juhtub suht kiirelt, kui tingimused head,siis kasvavad kiirelt.
http://et.wikipedia.org/wiki/Gupi

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 12, 2010 11:46 
Akvarist
Kasutaja avatar

tere. tittedele anna"sera vipan baby" või " tetra min baby". mõlemat on rapla maximas saada.
mati.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Mär 13, 2010 01:40 
Akvarist

selge:) seda tuleb siis üsna vähe anda vist:) vaatan siin et osad on mul juba suht paksukeseks läind.... ilmselt palju saanud? ja kas on miskit ohtu nüüd?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Mär 14, 2010 01:02 
Akvarist

a, et aga kuidas lood selle sifoonimisega on? oleks vajadus vett vahetada akvas ja põhja puhastada.....

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Mär 14, 2010 01:17 
Akvarist
Kasutaja avatar

Markspoiss kirjutas:
a, et aga kuidas lood selle sifoonimisega on? oleks vajadus vett vahetada akvas ja põhja puhastada.....

Kui nad sul väga pisikesed on siis võid sa kogemata nad akvast välja sifoonida.Aga peale sifoonimist pead sa lihtsalt selle musta vee hoolikalt üle vaatama.Aga viga nad ei saa kui peaksidki kogemata nad välja sifoonima.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Mär 14, 2010 03:15 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Markspoiss kirjutas:
uured tänud.... olin nädala linna ja tagai tulle on nad nagu suuremak kasvanud jah:) aga kui kiirelt nad täiskasvanu suuruse umbes saavuavad?:)

Kuu aja vanuselt peaksid gupid juba esimesi värve näitama ja kahekuulisena on juba valmis ise poegi saama... Kui tahad, et nad kiiremini pikkuses juurde võtaksid, toida neid ka elustoiduga, näiteks soolavähikestega ;)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Apr 02, 2010 11:14 
Akvarist

mis need soolavähid veel on?:)

Üles
 Teema pealkiri: Gupide toitmine
PostitusPostitatud: Reede Apr 02, 2010 11:32 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Soolavähi mune müüakse näiteks Tartu mnt. poes, mingi uuem sort. Sel väidetavalt kooruvuse protsent kõrgem. Nimeks on JBL Artemio Pur. Karp on sinine ja maksis vist 130.- "Kalakesest" olen ka ostnud. Seal oli karp kollane. Küsi müüja käest. Karp sisaldab vähikeste mune, mis tuleb soolavette haudma panna, kuniks pisitillud siputised välja kooruvad. Esimesel hautamisel silmaga üsna hoomamatud. Mina vähemalt ei teadnud, mida sellest hautamisest oodata ja nii viskasin esimese laari minema, arvates, et miskit asja ei saanud. Nüüd on mull kõik selge. Siputised on kergelt oranži tooniga ja hoolikal jälgimisel näed, et siputavad-liigutavad. Mul hauvad munad kaks öödpäeva, kui on soojem vesi, siis saab vast ka ühe ööpäevaga. Õpetus on pakis kaasas.

Üles
 [ 12 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver