tere.maimudel sai siis kuu aega täis.isendid on 1,0-1,5 cm. pikad ,väga hea söögiisuga ja suhteliselt rahumeelsed(omavahel kaklusi ei toimu),tigusid vahel kiusatakse ajaviiteks.järgi on neid endiselt 25-30 tk.ilmunud on kehale kerged triibud ja kehakuju on läinud mõnedel isenditel laiemaks-arvatavasti isased.ah jaa-kolisin nad ümber sutsu suuremasse akvasse.
kuskil kuu aja pärast tuleb neid hakata kellelegi pähe määrima
kuna üks paar avaldas veel soovi pesa teha siis tekitasin akvanurka koha kus vesi ei liikunud ja piirasin sutsu filtri võimsust.tiigi efekti sain lihtsalt-cd torni kaas jäi silma alla,edasi köögist nuga ja naise tagavaradest kaks suuremat pesulõksu,pool tornikaane ülaosast läks noa alla,kuna on lahtine akva siis lõksudega nurka kinni ja nii lihtne see oligi.nüüd sai jälgida kõike otsast peale:kurameerimine(meenutas rohkem kaklust),pesa ehitust ja lõpuks finaal,kirglikud kallistused kui emasel mari välja pigistati siis kähku kokku korjati ja pessa sülitati.viimast toimingut(kallistamist)kutsusin ka naise vaatama.tagajärg-meelest läksid seebikad ja õhtu otsa kostis akva eest kilkamist"vaata,vaata mis nad nüüd teevad" jne.kui keegi tahab neist tomingutest videoid vaadata siis trükkige googlisse macropodus opercularis -seal on mõningad videod näha(mitte küll minu omad,aga mul toimus sama asi)praegu on siis akvas uued kirbud kes on saanud juba mõned korrad munakollast toiduks,nagu Maria mulle õpetas.selleks korraks siis kõik.
Mati.