foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 3 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Pühapäev Nov 01, 2009 09:17 
Akvarist
Kasutaja avatar

Ostsin loomapoest kaks leopard daniot. Müüa ütles, et üks on emane, teine isane. Ostsin nad siis kui praegu juba suured ja poegivad gupid olid alles tibatillukesed titad. Siiamaani pole daniobeebisi veel näha. Kas daniotel on mari, või on nad eluspoegijad? Kas on oht, et gupid söövad nende marja;pojad ära? Aga olen uurinud netist ja olen saanud teada, et daniod on parvekalad. Kas ma saan selle väite ümber lükata, või mitte? Ja siiamaani ma ei saa aru, et miks üks danio on nii väikese kasvuga ja teine ikka pisut suurem (olid juba poes sellised). Küsisin ka poest, et ega nende mitte ühelgi kalal pole haigusepisikut küljes olnud. Väideti et mitte. Suur danio ujub ikka natuke ringi ka, aga väike on nii peidus, et ma isegi ei ole kindel et ta veel olemaski on, aga söögiajal on teda ikka vahest näha olnud :)

Ülisuur tänu neile, kes vastata viitsivad ;)
PALUN TÕEESTI ABI!

+kaks uut gupit, poest ostetud+
+kollane ja oranz gupi+

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Nov 01, 2009 10:38 
Moderator
Kasutaja avatar

Ei ole eluspoegijad, panevad munad akva pinnasesse. On parvekalad, vähemasti 3 isendit: http://www.elmersaquarium.com/10danio_leopard.htm
Soo määramine:
Kood:
All danios possess two pairs of barbels. However, these are next to impossible to see because during the day they are held close to the face. Only at night are these barbels held away from the body, presumably to aid the fish in maneuvering. The maximum size for leopard danios is about 5cm to 6cm with the females being longer and much plumper than the males.

Link: http://www.calgaryaquariumsociety.com/A ... Danio.html

Daniosid mul pole olnud aga barbused on. Kuigi parvekalad, on nad kehekesi võttes teineteise vastu väga verised. Aitas vaid ühele kalale teise kodu leidmine. Sama lugu oli SAE-dega. Ehk on Sul ka nii? Et 1 kala on boss ja ahistab teist (kes tõenäoliselt ei ole vastassoost).

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Nov 02, 2009 05:33 
Akvarist
Kasutaja avatar

Aga nojah, mul on neid ju kaks ainult. Õnneks tänase vaatusega keegi kedagi küll ei veristanud.

+kaks uut gupit, poest ostetud+
+kollane ja oranz gupi+

Üles
 [ 3 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver