penn kirjutas:
Malawist loobun kahel põhjusel - 1. tahaks juurde tegelasi, kuid 240l jääb enamatele malawikatele väheks (mulle need kalakonservilaadsed akvad ei istu, päris järves ei ole 1/4kuupmeetris rohkem kui 2 kala enamasti, tegelt pole sedagi
, ruum ja raha aga suuremat akvat ei võimalda. 2. Vaheldust on vaja, uut katsetust
. Samas kahju on ka natuke, armsaks on saanud need pagana individualistid
.
Sul on mbunad, vähemalt allkirjas ja neid on looduses ruutmeetri peal ikka tubli 20+ tavaliselt.
Mbunad on pisemad kui mapsid, maksimaalselt 15cm, ma pole igatahes suuremaid näinud. Ehk naturaalses keskonnas võid oma akvasse rahumeeli 10-12 täiskasvanud isendit virutada (olenevalt liigist), kuna aga neil tekib pisuke agressiivsus, siis veidi üleasustust ehk 20 oleks normaalne.
Ehk siis mbunade koha pealt 250L 2 kala ei kehti. Haide puhul ju ka mitte.
nr 2 punktiga olen nõus, sestap ma oma 200L ära müüngi ja 600L ette valmistama hakkan. Aga mbunad igal juhul tagasi, sest neil on iseloomu .... munadega kalad ..... individualistid nagu sa ütled, ilmselt mõtled sama asja.
Teisalt mul lasevad isegi pai teha ..... kui näljased on.
PS: plaanisin üldse loobuda akvast vähemalt aastaks, aga 2 päeva peale müügi otsuse tegemist ja akva ära lubamist märkasin pisikesi tulemas .... mis sa ise arvad, mis saab.
Ennustus: tee oma tetra peale ümber, aga umbes aasta pärast teed sama sisuga teema, aga vastupidiseks tõstmisest