foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 23 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Aug 02, 2009 02:51 
Akvarist

nii kipub tõesti olema, sellepärast ongi minu meelest akvirist.ee asendamatu sait. lihtsalt nii palju infot saab siin välja peilida. superluks!!!

ma pakun et ootan ja vaatan ka et kuda see elukas mul käitub, sest tglt oleks kahju teda ära anda, igal reeglil on erandid seega lootus sureb viimasena.

ott1, kaua ta su akvas elanud ja kui suur ta sul juba on???

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Aug 02, 2009 03:17 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Sai kah nüüd nii kaks-kolm kuud tagasi Synodontis Eupterus endale soetatud,kusjuures sealtsamast poest,kuid teadlikult.
Elab mu community-tankis siiani rahulikult,on küll meeletult kasvanud(hetkel juba rahulikult 13+cm),sellise lühikese aja kohta,aga teistele liiga pole teinud.
Tetra WaferMix tabletid igatahes lähevad hambusse,siis puunoti alla,nahka ja uue järgi,muidu teistega ei kakle,aga söögiajal kipub lihtsalt suurusega juba teisi enda valitud palakesest eemale peletama.
Üleüldiselt,ära ikka ennem hakka ära andma,kui jamaks läheb,leia talle lihtsalt mõni parajalt pirakas peidukoht(Minu oma "koduks" on näiteks suure juurika alune,kus ta pea alaspidi kogu aeg on),kus ta end turvaliselt saab tunda,ning kõik peaks Ok olema!

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Aug 02, 2009 11:09 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
ammas, sinu ja teemaalgataja puhul on vahe akvaariumi suuruses. synodontis muutub agressiivseks kui tal pole piisavalt suurt oma territooriumi. 60-liitrises akvaariumis tal seda piisavalt igatahes pole. peidukoht territooriumiprobleeme ei lahenda. mõnikord võib siiski õnneks minna, kui kalad on väiksest peale koos kasvanud aga hoiatan, et probleem võib ilmneda mõne uue kala toomisel, kellega synodontis pole väiksest peale "vennastunud". teemaalgataja hoiab siis igaks juhuks oma kalal edaspidi silma peal.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Aug 02, 2009 12:33 
Akvarist

eks ma hoian siis jah silma peal, ma siin mõtlen ja vaatan et ju siis tuleb suurem akva endale lihtsalt soetada, kas 200L piisaks?

vaatasin öösel pikalt kuidas ta tegutses ja üldiselt kõik kalad hoidsid eemale temast, aga kes ta tabletti näppima hakkas, see sai kiirelt ära aetud:P

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Aug 04, 2009 11:09 
Akvarist

Elanud ta seal mingi 3 nädalat vast ja suuruseks 10cm umbes. Aga pätti ta juba teeb kõik pisemad taimed on põhjast lahti kistud.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Aug 05, 2009 12:00 
Akvarist

mul ta õnneks hullu ei pane, aga valgust kardab väga, kas sul ka?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Aug 05, 2009 12:31 
Akvarist

Oli kogemust Synodontis multipunctatus'ega, kes elas koos väikeste Paracheirodon innesi'ga ühes 90-l akvaariumis ja päris suureks kasvas. Käitus väga kenasti ega taimetega probleeme ka polnud.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Aug 05, 2009 07:37 
Akvarist

ega ta eriti valguse käes ei taha pesitada aga hommiku söögi aeg tuleb ikka välja ja päeval ka vahepeal kondab ringi

Üles
 [ 23 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver