foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 2 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Pisikine otocinclus?
PostitusPostitatud: Esmaspäev Apr 20, 2009 11:51 
Akvarist

Mulle paistab et on munad ja 1 väga pisikene otocinclus tuli väljas. Mul on ainult 1 akvaarium, kas saab midagi teha et on suurem võimalus et jääb elus? akvaarium on 160 l ja ainult mõned otocinclused ja mõned neon tetrad.

Aitäh, Martin

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Apr 20, 2009 06:28 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Esiteks,palju õnne!
Aga nüüd asja juurde. Esimene mõte mis pähe kargab,on teha/osta maimulõks,pisike kinni püüda ja sinna sisse pista,selle kohta on foorumis ka üsna palju juttu. Uurides aga internetist otocincluste ja nende kasvatamise kohta,on täheldatud et hästi toidetud otod oma poegi tavaliselt ei söö,kuid kindlam oleks pisike teistest ikkagi eraldada,kuna tetrad võivad hakata ebatervet huvi ta vastu üles näitama. Veel öeldakse,et poeg muutub läbipaistvast vähegi värvi omavaks alles peale kaht nädalat,ning selleks ajaks on ta juba parajalt suur,et ei peaks teistele niiväga toitu meenutama,aga jällegi see on ainult selline kuulujutt,mille peale mina lootma ei jääks. Samas on akva parajalt suur,kalu väiksemas koguses,ning kui taimestik kah piisav on,peaks pisikesel äkki niipalju alalhoiu instinkti jätkuma,et teatud aja ise taimede varjus püsib.
Pikk jutt suhteliselt $!# jutt,niiet mina soovitaks siiski maimulõks tekitada,ning teda teatud aja seal kasvatada.

Üles
 [ 2 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver