foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: guraamid riidelvad
PostitusPostitatud: Neljapäev Apr 09, 2009 12:17 
Akvarist

tõin eile akvasse 1 isase ja 2 emast guraami (nii soovitati). Aga nüüd toimub nende vahel pidev võitlus- isane kakleb mõlema emasega (see kes silmapiirile jääb) ja ka emased omavahel ajavad üksteist taga- kord üks ja siis jälle teine. Küsimus on selline- kas tegemist on algse reaktsiooniga- panevad ennast seal paika või on nad lihtsalt mul sellised riiukuked kõik 3 tükki kokku sattunud ?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Apr 09, 2009 02:40 
Akvarist

Minul oli 2 isast ja üks emane kuld guraami.Isased jagasid omavahel akvaariumi ära nii,et ühe oma oli kolmveeran ja teisele jäi veeran akvaariumist.Emast ei sallinud mõlemad,veerandiku omanik siiski nii palju ,et tema poolel sai ta rahulikult olla.Kui süüa panin siis sõid kõik koos ei mingeid probleeme,aga peale sööki tuli tavaliselt suurem piiride korrastamine.Minu teada tuleb guraamisi pidada paaridena.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Apr 09, 2009 04:19 
Akvarist

mul ka kaklevad. Nii palju kui aru saan, on mõlemad isased. Kuldne kiusab pärli ikka väga hoolega, mõlemad on ühes akvanurgas enamjaolt. Ise olen ka veidi mures, tuleb emaseid juurde tuua neile vist ;)

Üles
 Teema pealkiri: Re: guraamid riidelvad
PostitusPostitatud: Reede Apr 10, 2009 12:05 
Akvarist
Kasutaja avatar

Juku kirjutas:
tõin eile akvasse 1 isase ja 2 emast guraami (nii soovitati). Aga nüüd toimub nende vahel pidev võitlus- isane kakleb mõlema emasega (see kes silmapiirile jääb) ja ka emased omavahel ajavad üksteist taga- kord üks ja siis jälle teine. Küsimus on selline- kas tegemist on algse reaktsiooniga- panevad ennast seal paika või on nad lihtsalt mul sellised riiukuked kõik 3 tükki kokku sattunud ?

See su isane sätib oma territooriumi paika. Ole valvas, sest ründav isane võib emase surnuks rammida. Tõsta kastis mõni taim ümber või kasuta riiukuke suhtes Sanette häbiposti. (ma ise olen selle läbi teinud, mistõttu väide "haugi mälu" ei pea paika :) Kaladel ON mälu )

3 Guraamit, 1 ants,2.10.07,4 pärlskalaari 14.10. 07 15.10.07 ants Tinna,08.07.08 Hoplosternum thoracatum Algus 29. 07. 07. 250L AZOO CF-1200,CO2; 4x 30w 21. 09. 08 500L +õhupump13.10.08 http://filmipaevad.ee/2011/

Üles
 [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver