Uus mure minu jaoks on siis nüüd see, et akva uutest asukatest üks punane mõõksaba on meeletu õgard. Ta sööb kõike, alustades sellest toidust, mida ma hommikul annan ning ülejäänu ajast ööpäev läbi pugib ta taimi, vetikaid ja kes teab mida veel.See, et ta nii isukas on poleks veel midagi, kuid kuna ta on kasvanud päris suureks, siis ka on tal jõudu parasjagu ning seda rakendab ta taimede lõhkumiseks. Ning see on juba tegevus, mis mulle enam ei meeld
Ei lähe päevagi mööda, mil ma ei pea taimi tagasi istutama või lihtsakt taimeosi akvast välja viskama. Selle tulemusena ei taha muidugi taimed ju hästi kasvada ning nad muutuvad iga päevaga aina hõredamaks.
Muretsesin vahepeal midagi uuemat taimeriigist juurde, kuid neil söödi varred läbi ning oligi ilu nädalaga otsas. Nii siis spetsialistid, kas on võimalik kuidagi selle söödiku huvi rohelise vastu kahandada või tuleb mul see röövel kellegile ära kinkida
See viimane oleks muidugi väga kurb, sest iseenesest on ta väga tore ja vahva sell. Või ongi mõõksabad sellise käitumisega? Teised kolm on temast poole väiksemad, kuid sellist käitumist pole ma nende juures märganud. Ah jaa veel sedagi selle söödiku kohta, et kuna ta tegevus ainult mugimisest koosneb, siis on tal ka kogu aeg väljheite juhe järel. Ja see ei ole mitte kinnise kõhu tunnustega vaid täiesti normaalne väljaheide ja muidugi roheka varjundiga. Olen kõigile nõuandjatele väga tänulik