foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 45 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Mär 24, 2009 05:05 
Akvarist

Gristel kirjutas:
teie kirjelduse põhjal.on mul kõik emased põhjakoristajad.ime siis miks marjadest midagi välja ei tulnud.Suured tänud teile.eks pean kuskilt siis ühe isase leidma.

vaatasin pilte su albumis. kes need ümarad kalad on?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Mär 24, 2009 05:45 
Akvarist
Kasutaja avatar

milliseid sa mõtled? kas neid heledat värvi või halli värvi`?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Mär 24, 2009 05:47 
Akvarist

Gristel kirjutas:
milliseid sa mõtled? kas neid heledat värvi või halli värvi`?

hallid, uimed laiali

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Mär 24, 2009 05:49 
Akvarist
Kasutaja avatar

leinasalmlerid ehk gymnocorymbus ternetzi

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Mär 24, 2009 10:00 
Akvarist
Kasutaja avatar

vesipapp kirjutas:
piraja kirjutas:
Veel saad aru näiteks sellest, et isased üritavad emasele vahest külge haakuda või käivad nuusutamas seal midagi. Nad paarituvad T asendis.

kuidas see T asend välja näeb?

mul ka 2 mingit corydorast. panin 2 pooleks lõigatud kookose koort neile akvasse - ehk heidavad marja nende alla. või nad ei kasuta munemiseks varjulisi koopaid?

T-asend tähendabki seda, et üks kala on ninapidi teise kala küljes.
Corydoras on parvkala, hangi neid vähemalt 6, siis on neil julgem olla ja kindlasti ka munemine õnnestub paremini :)

Sinna pähklikoore sisse nad sul kudema ilmselt ei hakka. Pigem armastavad nad taimede lehtedele marja teha ja ka lihtsalt akvaklaasi vastu tühjendavad ennast.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mär 30, 2009 07:15 
Akvarist
Akvarist
Kasutaja avatar

juhuu, mu coryd on uues akvas paljunema hakanud. ma kyll ei tea, mis edasi saab, aga esialgu ma tegin pilte :D

kas marja peaks eraldi konteinerisse panema? oh, ma olen nii elevuses ikka ..

Pilt

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mär 30, 2009 08:41 
Akvarist
Kasutaja avatar

Appi kui lahe pilt!

Ma tõstaks marjad eraldi kasti või veelparem kui saad selle emase kinni ja paar isast ka, siis tõsta hoopis nemad teise kasti ajutiseks. Teevad oma marjad ära seal teises kastis ka. Temperatuur ainult madalavõitu võiks seal olla, see stimuleerib nende ökhöm-aktiivsust. 25-26 kraadi.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mär 30, 2009 08:47 
Akvarist
Akvarist
Kasutaja avatar

mul ongi aint 2 tk neid. kolisin äsja nad alles uude kasti. ma kohe ei teagi, mis nyyd saab. osa allikaid väidab, et 24 h pärast võiks alles liigutada, aga terneetsiad ja isegi neoonipoisss läksid juba täna kallale neile

no ma ootan ja vaatan. esialgu on nad karbis. kui vaja, lasen kerasse vett jälle, mis mul yle jääb :D

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mär 30, 2009 10:20 
Akvarist
Kasutaja avatar

ussisaba kirjutas:
mul ongi aint 2 tk neid. kolisin äsja nad alles uude kasti. ma kohe ei teagi, mis nyyd saab. osa allikaid väidab, et 24 h pärast võiks alles liigutada, aga terneetsiad ja isegi neoonipoisss läksid juba täna kallale neile

no ma ootan ja vaatan. esialgu on nad karbis. kui vaja, lasen kerasse vett jälle, mis mul yle jääb :D

Allikad räägivad mida nad räägivad, mina korjasid enda omade marjad kohe ära nii kui jaole sain. 24 tunni pärast poleks neist enam midagi järgi olnud. Vahest nad on öösel marjad teinud, siis on hommikuks ainult plekid klaasi peal järgi. Kindlasti ei ootaks ma nii kaua.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Mär 31, 2009 06:02 
Akvarist

Ma ise korjaksin osad marjad ära ja prooviks eraldi purgis aretada ja jätaks osad alles kui on võimalik neile ligipääs kuidagi tõkestada. Eraldi purgis võib olla raske neile piisavalt sobivaid tingimusi luua, kuigi kui temperatuur ja aereerimine paigas ja iga päev põhi-akvast sinna vett vahetada, siis ei tohiks asi väga hull olla.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Mär 31, 2009 12:17 
Akvarist
Akvarist
Kasutaja avatar

nonii, ma nyyd katsetan ikkagi. hetkel on näha, set marjale on sisse tekkinud valged täpid, mida seal eile polnu. see on siis ilmselt tulevase kala algus. mis ma edasi peaks tegema? millega te olete söötnud neid? ma saan aru, et paar-kolm päeva nad tarbivad oma rebukotti, siis peaks pulbriks tegema toitu ja mingid microwormsi söötma. kas see tähendab, et ma tykeldan lihtsalt ussikesi neile? v on lausa myygil mingi ekstra staf? mingeid kalu söödetake ka munakollasega, olen lugenud..aga kas ka neid?
kaua nad selles 10X15 plastkarbis akva peal vees vastu peavad? mingil hetkel tuleb vist ymber kuhugi tõsta?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Apr 04, 2009 09:50 
Akvarist
Kasutaja avatar

Minu corydoras pandad teevad pulmatantsu, emane hoiab kolme muna pärakuuimede vahel ja isane tantsib ümber :), nüüd probleem selles et kuhu mari pannakse.Akvas elamas eluspoegijad ja antsud, kus on piisavalt taimi ja peidukaid. Kas peaksin marja eemaldama?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Apr 04, 2009 09:54 
Akvarist
Akvarist
Kasutaja avatar

no minu mari läks hallitama, kuna ma ei hoidnud seda ikkagi voolavas vees,, tuli välja :( tekita mingi maimulõks filtri lähedale, ma pakun.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Apr 04, 2009 09:56 
Akvarist
Kasutaja avatar

selge katsetan eks paistab mis saab, tõstsin täna ööseks vanemad maimulõksu,ja kolm marjatera poetati ka maha,loodetavasti öösel tekib marja juurde:D

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Apr 05, 2009 03:06 
Akvarist

gupito kirjutas:
Minu corydoras pandad teevad pulmatantsu, emane hoiab kolme muna pärakuuimede vahel ja isane tantsib ümber :), nüüd probleem selles et kuhu mari pannakse.Akvas elamas eluspoegijad ja antsud, kus on piisavalt taimi ja peidukaid. Kas peaksin marja eemaldama?

Ei pea , su kaladel oleks maiustuse üle väga hea meel :P ... Tegelikult loe seesama teema uuesti läbi.

Üles
 [ 45 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver