Olen vaadanud,et peale minu on veel inimesi, kellel selline elukas akvaariumis elab. Kuna see kala on saanud minu suureks lemmikuks,teen teema,et kogemusi vahetada. Siia võiks kirjutada, kui kaua on kala akvaariumis olnud, kui suurena saabus ja kui suur on nüüd, kas mõni kala on tänu temale oma elu kaotanud jne. Ka pilte oleks kena vaadata.
Mina sain oma pangasiuse 3 aastat tagasi. Alguses oli neid kaks, aga teine kala suri järgmisel päeval, ilmselt juhtus temaga midagi transpordil. 7 cm on kasvanud 25cm-ks ja 70 liitrisest akvaariumist on kolitud 325 liitrisesse. Mingeid probleeme ei ole mul temaga olnud, sööb hea isuga tablette ja kasvab kiiresti. Ühtegi kala ei oska tema arvele kirjutada, kuigi eelmine nädal leidsin oma kolme pleco surnukehad, ülejäänutega on kõik korras. Võta sa siis kinni mis juhtus. Minu kala väga närviline ei ole,aegajalt ehmatab küll, aga nokauti ei ole ennast vastu klaasi ujunud. Varsti pean tõsiselt hakkama mõtlema suurema akvaariumi peale.
Lisaks veel juurde, et kui selline kala on poes müügil võiks olla tema suuruse kohta ka vastav hoiatus. Kui see kala hakkab kellelegi meeldima ja talle õeldakse,et ohh, akvaariumis ta üle 30 cm ei kasva, siis on see jutt ju puhas vale. _________________ Juwel Rekord 60 - taimed, platyd, , corydoras 3x 325 l - ,hõbetäpp tetra 3x,skalaar 1x, CAE 3x, Hoplosternum thoracatum 2x, kuldguraami, Pangasius hypophthalmus 12 l - platyd 700 l
|