foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 21 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Jaan 26, 2011 03:10 
Akvarist
Kasutaja avatar

Maisiterad ?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Jaan 27, 2011 09:05 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Maisiteri pole mina proovinud, aga ka neilt tuleks siis koor maha võtta.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Veebr 22, 2011 06:54 
Akvarist

Mul käivituvas akvas sees 4 Antcistrust - kolm titte ja üks suurem emane. Kohal olnud 48 tundi. Nagu sisse said, imesid ennast pea alaspidi kivikuhila ja kännu alla ning keelduvad sealt välja tulemast. Olen pakkunud nii tabletti (TetraTabiMin) kui kurki aga igasugune pisimgi huvi puudub, topi või traadiga nina alla :) Muidu liigutavad aeg-ajalt igati välgukiirusel, aga tableti lasevad akva teisest otsast kohale loivavatel õunakatel nina alt ära süüa.
Kas järeldus on õige, et kivi ja puurondi küljest saab paremat toitu kui mingi mõtetu tablett või kurk ja muretsemiseks pole põhjust ?

www.imeiluseesti.eu

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Veebr 22, 2011 09:54 
Akvarist

Kui NO2 ja NO3 korras,siis on ehk stressis. Pane kurk ja paar tabletti õhtul pimedaks ajaks sisse, ja vaata mis juhtub, algul nad võõras kastis kardavad ka ümber kasti liikumist.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Mär 06, 2011 05:33 
Akvarist

Tere,

Kaua kurk võib olla akvaariumis? Mul oli vist üle 1,5 päeva ja vesi muutis veits häguseks. Kas võib olla tingitud kurgist? Päeval käisin kodust ära ja panin valguse kustu. Õhtul tagasi tulles panin tule põlema ja vesi oli hägune. Millegi pärast olid Neoonidel ka värvid nagu kadunud. Tuld enam põlema ei jätnud. Hommikul olid Neoonidel värvid tagasi. Kurk ise oli väike seib, lusikas läbi. Ennem olen ka hoidnud aga 1 päeva. Enne seda just tegin 10% vee vahetuse ja umbes 7 tunni pärast oli vesi muutunud. Tegin täna ka veel 10% vee vahetuse. Praegu veits hägune. Akvaarium ise käinud 2 nädalat. Akvaarium 35L.
Sees:
1 kukkeke
2 Harilik Harjasnina (ca 3cm pikad)
6 Neoon (ca 2-3 cm pikad)
6-7 Krevetti (2 suurt teised väiksed veel)
Taimed Anubis, Microsorum "Windelöv" ja Java Mossi väike tutsakas.
Tänane vesi:
PH - 7,7
NO2 - 0,15
GH - 13

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Mär 06, 2011 06:14 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Kurk pidavat akvas kauem vastu pidama kui suvikõrvits. Minu omad keegi kurki ei taha. Suvikõrvitsast on näha, et kui hakkab plödaks minema, siis korja välja ning viska minema, pane uus. Peaks olema krõmpsu olemisega.

Olen ka porgandit proovinud. Lõikasin pikad viilud ning lasin korraks (nagu kapsagi) potis veel keema tõusta. Erilist minekut polnud.

Ei saa ma hästi aru, miks tuld päeval ära kustutad. Hommikul pane ikka põlema ja õhtul kustuta ära.

Antsistrused rohkem öise eluviisiga kalad (mine ja hiili pimedas ettevaatlikult taskulambiga). Tablette võiks neile ka siis ööseks panna. Ja igasugu puujuurikad ning kookosekoopad on väga terertulnud. Sealt nad saavad kasulikke aineid.

Üles
 [ 21 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver