foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 5 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Rasboorad
PostitusPostitatud: Teisipäev Aug 24, 2004 10:39 
Akvarist

Kui paljud teist, akvaristid, peavad rasboorasid? Kellega nad teil koos elavad, kuidas te neid toidate? Ja veel, kuidas marjaga toimetate? Poes oeldi, et sobivad gupide ja mollidega kokku, aga netist otsides leidsin, et ega ikka ei sobi kah... Ja mina, lollike, jain veel austet kaupmeest uskuma... :( Andke, palun, head nou, kas nad poodi tagasi viia ja vahetada kellegi vastu valja voi siiski edasi katsetada? Omavahel tunduvad nad koik hasti labi saavat, aga gupipoegade vastu poleks nagu ka midagi... :wink:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Aug 24, 2004 10:44 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
sobivad küll gupide ja mollidega...,järeleproovitud variant.aga kust sa selle info leidsid et ei sobi,uuriks kah

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Aug 24, 2004 11:35 
Akvarist

Aitahh, Maria! :D
Leidsin siitsamast foorumist lingi, kus oli nn. sobivustest, kes kellega koos elama sobib. Sealt siis vaatasingi, et ei antud sobivust ei gupil rasbooraga ega ka vastupidi, kuigi kiideti, et rasboora algajale sobib. Kohe mure tuli peale nende eluolu parast! :wink:
Aga ikkagi - kas ma pean neid kuidagi eriliselt toitma, kui nad karnivoorid on (nii oli rasboorade kohta kirjas)? Praegu saavad koik helbeid, anc ja teod ka tablette ja kurki aeg-ajalt. Ja kas mul mingit jarelkasvu kelleltki loota on ilma sigimisloksuta? Rasboorad pritsivad marja ka kull vahete vahel, aga ma arvan, et see jouab kah kiirelt kellegi seedekulglasse...

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Aug 25, 2004 11:29 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
aeg-ajalt peenemat elustoitu (kasvõi külmutatult),muidu sobib tavaline helves.kunagi,kui ise rasboorasid pidasi,siis pistsid nad hästi sera vipagrani nimelist toitu.
marjaga on sedasi,et üldakvaariumis...kui läheb õnneks,siis läheb

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Aug 25, 2004 01:10 
Akvarist
Kasutaja avatar

10 raspoorat on minul akvas. Elavad neonid,klounid,tapluskalad, suured sklalaarid jne. Ise toidan kalu helvestega ja siis ülepäeviti kylmutatud toiduga.

Üles
 [ 5 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver