foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 24 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: ootan
PostitusPostitatud: Neljapäev Jaan 22, 2009 06:02 
Akvarist

OK! Võrreldes Kardinali maimudega kasvab ta igastahes kiiremini, ujub algusest peale karbi põhjas ja talle kõlbas ka peeneks hõõrutud helves toiduks. Kardinali maimud seevastu sügavamale kui ~5cm eriti ei lähe ja kuue päeva jooksul eriti kasvanud ei ole. Ainult aktiivsemalt ujuvad põgenevad kui liikumist näevad. Võibolla ma leidsin nad varasemas staadiumis ja nad on palju nooremad. Barbused ja Clownid on ostetud mõlemad liigid oktoobris. Kasvanud on tublisti aga ei üks ega teine ole saavutanud oma täis mõõtusid. Loodame et näeb mis neist siis lõpuks kasvab.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Jaan 22, 2009 06:25 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Nii palju kui ma pildist aru saan, siis maimul on 4 vööti ja seljauimel paistab midagi punakat, nii et ma teeks panuse ka Barbus tetrazonale. Tiigerbootsiatel on ainult 3 musta vööti ja seljauim must ilma punase ääreta.

Üles
 Teema pealkiri: vöödid
PostitusPostitatud: Reede Jaan 23, 2009 12:39 
Akvarist

Kolm vööti: üle silma üks,keskelt teine ja enne saba uime kolmas. Bootiate selja uim võib sisalda kolme värvi:must(põhivärv), tagaserv värvitu, eest kust seljauim algab -punakas-oranz(keha värv jätkub uimel!). Alumised uimed kas must-punakas/oranz või ilma mustata punakas-oranz. http://fi.wikipedia.org/wiki/Tiedosto:C ... anthus.jpg Vastavalt sellele kust vesikonnast alged pärit on. Minul on mõlemad variandid akvas(2+2). Üks oli pikalt kadunud. Mõtlesin, et on moodustatud kolmikliit. Üks käis söömas eraldi või ainult kännu pealt(kännu all on ise uuristatud õõnsus väljakäigu avaga). Nüüd toimetavad kõik neli ilusti koos. Sellest ka lootus arvamus,et see võiks ikka Clown olla. Green barbus ei ole mutant vaid Tiiger barbusest aretatud "alaliik".Samuti on ta iseloomult rahulikum ja ei õgi kõiki kes ette satub(krevetid istuvad päeval kännu otsas nähtaval!). Ei tahaks uskuda et poes müügis olevad Greenid on kuskilt kokku korjatud mutandid. See kõik muidugi ei tähenda et "Clown" ei või osutuda kellekski muuks.

Viimati muutis eedu, Reede Jaan 23, 2009 03:50, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Jaan 23, 2009 11:23 
Moderator
Kasutaja avatar

Sul on muidugi elus kala ees, aga mina näen küll mõlemal su albumis oleval pildil 4 vööti :) 1.silmal, 2. eespool seljauime üle kõhu, 3.tagapool seljauime jätkuga pärakuuimel ja 4. keha ja saba piiril.

Üles
 Teema pealkiri: tõdemus
PostitusPostitatud: Pühapäev Jaan 25, 2009 01:38 
Akvarist

Kahjuks paistab et teil kõigil on õigus :( . "Clown" kasvab ja muutub järjest sarnasemaks Tiiger Barbusega! :( :( :( Proovin nädala pärast paremaid pilte teha.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Jaan 26, 2009 12:23 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 5
Minus tekitas kõige rohkem kahtlust just maimu must vööt ennem saba ja suured silmad, et tegemist võib olla hoopis barbusega. Aga nüüd peaks selge olema, et tegemist barbuse maimuga (uuel pildil).

Üles
 Teema pealkiri: maimud
PostitusPostitatud: Pühapäev Veebr 22, 2009 02:55 
Akvarist

Maimud kasvavad jõudsalt.Tiiger on ikkagi Green Barbus(roheline) nagu loogiline oleks, kuna mul ei ole akvas Tiiger Barbuseid. Kuldsed Kardinalid on juba ka õigetes värvides kõik viis tükki.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Veebr 27, 2009 07:42 
Akvarist
Kasutaja avatar

vaatasin ka nüüd lõpuks seda pilti. see pole clown - clownid on väiksena sellised ussikesed, Sinu kala on kandiline nagu barbus ikka. Ja see, et clown akvaariumis paljuneb on ikka väga haruldane. Mul on neile loodud üsna ideaalsed tingimused (vastuvool näiteks), aga järglasi ei looda. 20st kalast on alles 18 - need, kes juba alguses on väga kõhnad ja küljekondid väljas need tavaliselt jäävad järjest kõhnemaks ja surevad lõpuks. Nad on praegu ca 7 cm - poole suuremaks kasvanud aastaga. Lage ei ole ja arvestades kui suureks nad aastate pärast kasvavad võib siin kitsakski minna:)

2 x guraami
1 x sae
1 x tiger barb

Üles
 Teema pealkiri: täpsustus
PostitusPostitatud: Laupäev Veebr 28, 2009 12:08 
Akvarist

Clownist on ammu saanud Green Barbus! See on selgeks räägitud. Mul on Botiad nüüd olnud kolm kuud ja on juba 7 sendised pontsikud! Teistest kaladest ei jää neile suurt midagi üle söögiks. Saavad eraldi lisaks tablette.Aga siiski tunduvad kogu aeg näljas olevatena.Nagu vist kõik kalad.

Üles
 [ 24 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver