Nii, oman nüüd 2 bettat , emast ja isast. Muide , nad on siin akvas ajutiselt, sest varsti saan 54l akva. Jah , emase jaoks on piisavalt peidukohti, ja isane teda ei kiusa ka. Muidugi saan kohe teie käest vastu päid jalgu , et kalad nii väikses akvad, aga noh, eks ta ole
. Igatahes, isane meisterdab meil siin agaralt iga päev mullipesa, tänaseks on juba üpris ilusa teinud. Emane ei ole sellest küll huvitatud. Mõned küsimused siis.
1. Kuidas ma näen, kas mari on juba seal mullipesas sees? Kuidas sellest aru saada ?
2. Kas isane peab kuidagi enne emasega paarituma ka, et emane saaks marjateri 'muneda' ?
3. Kui pikk peab emane olema, et suguküpseks saada ? Müüja jutust sain aru et emane on juba suguküps, aga natuke kahtlane tundub, ta on isasest tunduvalt väiksem.
4. Kui ma suurema akva saaks, siis kas ma võiks emasele paar sõbrannat juurde võtta? Sest akval 2 külgmist klaasi on nagu peeglid, ja siis ta vaatab ennast koguaeg peeglist, ja nagu püüab mööda klaasi ennast kätte saada või nii.
5. Mis toitu ma võiks veel anda? Hetkel annan gupide helbetoitu, ja mingit kuivatatud vastsetega betta toitu . Muidugi mitte korraga
.
See6. Mis asjad bettadele meeldivad, nagu kaunistused / taimed jne