foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 8 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: KURI SAE
PostitusPostitatud: Pühapäev Dets 28, 2008 08:30 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Kas kellelgi on mõni hea soovitus, mida teha kurja SAE`ga?
Noorena oli ta agar vetikasööja, aga nüüd ei tee muud kui ründab kõike, mis natukenegi liigutab... Olen lugenud, et see ongi neil loomuses, kuid see ei aita olukorda lahendada;). Ei suuda ju teda lihtsalt ära ka suretada, kuid akvaariumus teistega koos hoida ka enam ei anna...

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Dets 28, 2008 08:35 
Akvarist
Kasutaja avatar

Oled sa kindel,et see tigedusehunnik ikka SAE on? Minul näiteks valeSAE õudne röövel on aga õiged kalad väga rahulikud.

Üles
 Teema pealkiri: ...peaks ikka olema
PostitusPostitatud: Pühapäev Dets 28, 2008 08:40 
Akvarist
Kasutaja avatar

...on nagu kõrva taha jäänud, et need vale-saed suurt vetikaid ei söö, aga minu oma oli mõned aastad tagasi küll väga usin.
Aga see selleks. Mis teha selle kurja poisiga?:)

Üles
 Teema pealkiri: Re: KURI SAE
PostitusPostitatud: Pühapäev Dets 28, 2008 08:43 
Administraator
Kasutaja avatar

brother kirjutas:
Kas kellelgi on mõni hea soovitus, mida teha kurja SAE`ga?

öige SAE vöiks olla kuri ainult oma liigikaaslaste vöi teiste vetikasööjate kalade vastu, kes tunduvad tema söögipiirkonda ohustama.

oma kogemustes - SAE ja hiina vetikasööja töuklesid pidevalt.
samas Oto'sid SAE ignoreeris, hiinakas ajas nad minema kui ette juhtusid jääma.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Dets 28, 2008 11:06 
Moderator
Kasutaja avatar

Räägitakse, et akva sisustuse muutmine aitavat mõnikord. Paika võetakse siis uuena ja võimusuhted pannakse uuesti paika.
Mõni olla oma tigediku paariks päevaks "kartsa" ehk siis teise pisikesesse akvasse pannud. Jällegi mõnel juhul aitavat.
Mul oli 2 F-SAEt. Üksteist ründasid meeletult, teisi mitte. Aitas vaid ühe SAE ära andmine. Ära antud tüüp kes minu juures pidevalt tappa sai, on muide, nüüd uues akvas meeletu boss...

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Dets 29, 2008 12:52 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tere!
SAE sooviks endale ehk kaaslasi? Üks on ikka vähe. Mul on 3 aja arvan, et seegi on vähe.
Mul on ostetus Turu tn. kevade poole. Kipuvad küll Discuste sabasid näksima (kui kõht on tühi), aga omavahel saavad hästi läbi. Kas on samast kohast ja samast ajast?

Üles
 Teema pealkiri: sae
PostitusPostitatud: Esmaspäev Dets 29, 2008 02:06 
Akvarist
Kasutaja avatar

On samast kohast ostetud jah, aga aega enam täpselt ei mäleta... Oli selline pisike ja agar, pikkust nii 3-4 cm. Nüüd on juba paras heeringas:) - 9-10 cm.
Äkki peaks talle tõesti seltsilise soetama, siis ehk ründaks vähemasti teda ja jätaks teised rahule:). Või siis peaks enda oma, Marko omadele seltsi tooma:).

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Dets 29, 2008 02:58 
Akvarist
Kasutaja avatar

Jaa, samast satsist, aga see on nüüdseks Turu tn läbi müüdud vist. Vähemalt ma ei näinud enam SAE-sid müügis. Mul on neid 6 kokku. 3 väiksemas ja kolm suuremas akvas.
Tõsi on ikka see, et väiksemas jääb kala kasv kängu, sest need on paar cm väiksemad kui suuremas.
Võid mulle tuua küll, sest suurem üle 900l kast peaks valmima jaanuari kuu jooksul. Siis on ruumi küll ja jääb ülegi.

Üles
 [ 8 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver