foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 8 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Guppy ja Betta?
PostitusPostitatud: Teisipäev Dets 16, 2008 03:54 
Akvarist
Kasutaja avatar

Nii, ma saan varsti varsti suurema akvaariumi, ja kindlalt võtan sinna 2 gupit ja need 2 õunakat kes mul hetkel akvas elavad. Aga mulle on hakanud meeldima ka bettad, ehk siiami tapluskalad, ja tahaks nt 1 isast ja 1 emast ka enda uude akvasse saada. See tabel, mis näitab kalade kokkusobivust, ütleb et gupid ja bettad sobivad kokku, ja ühel lehel kirjutati ka, et bettad on rahumeelsed, ja vaenulikud ainult oma liigi isaste vastu. Aga mu küsimus on siis selline, et kuidas teil on kogemused guppide ja bettade koos pidamisel? Ei tahaks eriti nagu kalade peal katsetama hakata, et kas sobib või ei sobi, nemad ka ju elusolendid.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Dets 16, 2008 03:59 
Akvarist

Minuarust on siin foorumis mõned korrad juba juttu olnud, millised näevad guppide sabad välja bettadega koos elades. Kuna betta on riiakas siis on guppide ilusad sabad neile lausa pinnuks silmas.

Minu kukeke ründas isegi õunakaid..... nii uskumatu kui see minu jaoks ka ei tundu.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Dets 16, 2008 11:11 
Akvarist
Kasutaja avatar

kas sul juba isane ja emane korra ka varem olnud ,kui ei siis just ise võtsin endale isasele emase läbisaamine nende vahel hea ei olnud nüüd on möödas umbes 5 päeva ning veel nüüdki ajab isane emast taga isast sai ka kinni hoitud 2ööd. Nüüd asi palju rahulikum ning söövad isegi kõrvuti.Gupidega kindlalt ei soovitaks .PS!
ul algul olid ka emase saba ning ka corydorase seljauim väga räsitud.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 17, 2008 10:50 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kui võtta isase betta kõrvale emaseid, siis peaks neid olema 3-4 tk, muidu pole asjal eriti mõtet kuna üksik emane räsitakse lihtsalt ära.

Kiireloomulistes küsimustes ja kauba laoseisu saamiseks helistage palun poodi telefonil 6659255.
Tellimisinfo ja kauba tarneaja päringud esitada e-posti teel irma@kalake.ee

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 17, 2008 10:55 
Akvarist

Minu Betta ja Guppyd saavad väga hästi omavahel hakkama, keegi kedagi ei torgi. Aga Betta on mul lihtsalt ülbe, kui tahad miskit akvas liigutada või sebida siis võid näpuga lükata kala aga tuleb ikka tagasi ja ei ole nõus omalt kohalt lahkuma. Tema on BOSS.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 17, 2008 12:10 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kissamirru kirjutas:
kas sul juba isane ja emane korra ka varem olnud ,kui ei siis just ise võtsin endale isasele emase läbisaamine nende vahel hea ei olnud nüüd on möödas umbes 5 päeva ning veel nüüdki ajab isane emast taga isast sai ka kinni hoitud 2ööd. Nüüd asi palju rahulikum ning söövad isegi kõrvuti.Gupidega kindlalt ei soovitaks .PS!
ul algul olid ka emase saba ning ka corydorase seljauim väga räsitud.

Ei ole olnud veel ühtegi bettat mul, aga ma olen lugenud, et isased on väga valivad, ja kõik emased neile ei kõlbagi.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 17, 2008 05:18 
Akvarist
Kasutaja avatar

jah.. eks see olene ikka kala iseloomust. :idea: osad bettad on nii sõbralikud et kasvõi paita aga teised jälle mitte.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Dets 18, 2008 01:06 
Akvarist
Kasutaja avatar

minul räsis ka betta kõigi gupyde sabad ära ja mõned surid ära. Aga võibolla, kui võtad 3-4 emast bettat, siis tal palju tegemist. Iseasi, kust emaseid saada!

algus 22.12.07, 280L .Asukad:Ancistrus, Pelvicachromis pulcher, Hemichromis Bimaculatus, Crossocheilus siamensised,Labidochromis caeruleus, Metriaclima estherae, Melanochromis Cyaneorhabdos, Convict Cichlid ja taimed.
60L

Üles
 [ 8 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver