foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 5 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Beaufortia leveretti
PostitusPostitatud: Laupäev Dets 06, 2008 12:45 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 1
Kas keegi teab sellisest kalast midagi? Netist leidsin väga vähe andmeid ja needki vasturääkivad (nt. pikkus ühes max. 5 teises max. 8cm).
Müüja info: hea klaasipuhastaja ja jääb väikseks. Aga kui suur on väike ja mis nõuded?

Viimati muutis ärtu, Esmaspäev Dets 08, 2008 11:41, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Dets 06, 2008 02:20 
Guru
Kasutaja avatar

sarnane ancistrusele, kasvult jääb väiksemaks, ca 5-6cm, taimtoiduline, temperatuur 24-27C, vajab hapnikurikast ja puhast vett, kh ja ph keskmine (ca 10dKH ja happesus 7,0-7,5), miinimum isendite arv võiks olla 4. mul on kunagi olnud need, vahvad kalad.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Dets 07, 2008 10:13 
Akvarist
Kasutaja avatar

Minul on sarnased kalad ostetud tartu mnt poest pseudogastromizoni nime all, need on küll mõnusad omaette libisejad mööda akvat. Ei tea kas nad väga erinevad teineteisest aga need on ka väga vastupidavad nii minu karedale kui nitraadirohkele veele. Kiiret voolu filtri toru ees aga tõesti naudivad.
Tema vetikapuhastus omadustest olen aru saanud vaid seda et nad söövad pigem seda limakihti mis enne vetikaid seinale tekib. Tablettidel ja söögil ei käi nad mul kunagi, küll aga klaasil ja ka taimedel. Teised kalad huvitavad kombel ei tee neist üldse välja, nagu polekski nad kalad. Pisut ebamaised.
Ja kus neid parajasti müügil on, võtaks mitu uut.
Hetkel mul kaks suures akvas ja üks väikeses aga temagi on rahul ja rõõmus. Kui on liivane põhi, siis käib ka seal tuuseldamas nagu tolmuhari.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Dets 07, 2008 10:25 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Selle kala õige nimi on Beaufortia leveretti - ehk on abiks Googlest otsimisel.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Dets 07, 2008 10:30 
Guru
Kasutaja avatar

annamaria kirjutas:
Minul on sarnased kalad ostetud tartu mnt poest pseudogastromizoni nime all, need on küll mõnusad omaette libisejad mööda akvat. Ei tea kas nad väga erinevad teineteisest aga need on ka väga vastupidavad nii minu karedale kui nitraadirohkele veele. Kiiret voolu filtri toru ees aga tõesti naudivad.
Tema vetikapuhastus omadustest olen aru saanud vaid seda et nad söövad pigem seda limakihti mis enne vetikaid seinale tekib. Tablettidel ja söögil ei käi nad mul kunagi, küll aga klaasil ja ka taimedel. Teised kalad huvitavad kombel ei tee neist üldse välja, nagu polekski nad kalad. Pisut ebamaised.
Ja kus neid parajasti müügil on, võtaks mitu uut.
Hetkel mul kaks suures akvas ja üks väikeses aga temagi on rahul ja rõõmus. Kui on liivane põhi, siis käib ka seal tuuseldamas nagu tolmuhari.

pseudogastromyzon ja beaufortia on siiski erinevad liigid, ehkki sarnased.

Üles
 [ 5 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver