foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 2 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 03, 2008 11:01 
Akvarist

Mina siis vägagi algaja..sain omale kaks kuldkalakest ja 80L akva. Küsimus siis seline, et mis kalad sobiksid nendega kokku. ma nimelt ei saa sellest ladinakeelsest tabelist hästi aru. mu enda soov oleks oscarid, skalaarid, papagoid ja midagi veel lahedat..nt minihaid? Palun andke nõud, mida ja kui palju komplekteerida?
Suur tänu

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 03, 2008 11:13 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 5
Sinu loetletud kalad keda sooviksid akvaariumisse panna koos kuldkaladega kokku on kõik soojavee kalad ning paljud ka ahvenalised (röövkalad), kes ei sobi kuldkaladega kokku. Kuldkalad on külmavee kalad.
Kuldkaladega sobivad enamasti kokku ainult kuldkalad ise. Muidugi saaksid sinna panna mõned põhjakalad nagu corydorased.
Pead arvestama, et kuldkalad kasvavad üsna suureks ning ei maksa akvaariumit üle rahvastada. Kuldkalad on üsna korralikud nn. põrsad, kes toodavad palju sodi. Sooviatav oleks iga nädal 20% akvaariumi veest asendada uue veega.
Vaata üle ega vesi liiga soe ei ole akvaariumis (kui sul ka soojenduspulk sees). Temperatuur võiks olla alla 24 kraadi (24-25 kraadi on veel talutav).

Üles
 [ 2 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver